2777
2789
عنوان

اومدم ورزش کنم گند زدم به هیکلم🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بدنسازی یه علمه و همه‌ی اینا محاسبات دارن. بر مبنای قد و وزن و میزان فعالیت باید کالری دریافت ...

ممنون عزیزم از توضیحات 🌸🩷

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

بدنسازی کار میکردین؟

اره عزیزم منم مث شما اولش میگفتم وااای سینه هام محمو شدن😑😂 بعدش قشنگ فرم گرفت وسفت شدن از حالت افتادگی دراومد الان فقط منتظرم زایمان کنم دوباره شروع کنم

من از همین میترسم که ورزش نمیکنمالان اندامم خیلی خوبه فقط یکم نرمماگر بعدا شوهرم سفت دوست داشت اول س ...

نرم بهتره 

من نرم بودنم رو بیشتر دوست داشتم 

خیلی گوگولی مگولی بود

اره عزیزم منم مث شما اولش میگفتم وااای سینه هام محمو شدن😑😂 بعدش قشنگ فرم گرفت وسفت شدن از حالت افت ...

عه چه خوب 

انشالله نی نی به سلامتی به دنیا بیاد😘

نرم بهتره من نرم بودنم رو بیشتر دوست داشتم خیلی گوگولی مگولی بود

اره منم الان خیلی بدنمو دوست دارم

هر خواستگاری که داشته باشم یه دور به این فکر میکنم که لیاقت داشتن انداممو داده یا نه🥲🤣🤣🤣🤣