2777
2789
عنوان

اومدم ورزش کنم گند زدم به هیکلم🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 58 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سینه بافت چربیه عضله هم نمیسازه هر کاری کنه کوچولو میشه گوشت نیستچکار کنم برگرده ؟

مال من که همچنان بزرگه هیچ آب نشد

آخه من بیشتر پا میزنم جلو بازو کم میزنم یا دمبل سبک میزنم

ببین تو باشگاه سوتین که نمیبندی؟ 

شاید وزنه سنگین میزنی که آب شدن

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

سینه هات هم سفت میشن و میان روی فرم صبر داشته باش قرار نیست همون لحظه به همه چی برسی که

چکار کنم سایزش برگرده به قبل ؟

سفت هست ولی سایزش کم شده 

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

مال من که همچنان بزرگه هیچ آب نشدآخه من بیشتر پا میزنم جلو بازو کم میزنم یا دمبل سبک میزنمببین تو با ...

سوتین میبندم 

یه روز در هفته من بالاتنه کار میکنم 

نه ولی کوچیک هم نباید میشد الان بد شده اون موقع بهتر بود

من چهارساله دارم ورزش میکنم البته الان باردارم تا ماه چهارم هم رفتم دیگه نرفتم 

سینه هام کوچیک شد ولی فرم گرفت و سفت شد باسنم خیلی بزرگ بود خیلی فرم خوبی گرفت البته از ماه ۶ به بعد من تعمیرات رو دیدم کلا حس خوبی بهم دست میداد بنظرم صبر داشته باش ادامه بده قطعا خوش فرم میشی 

چکار کنم سایزش برگرده به قبل ؟سفت هست ولی سایزش کم شده

اگه از سینه ات راضی بودی کاش فقط برای پایین تنه ورزش برمیداشتی با مربیت مشورت کن و ورزش برای بزرگ کردن سینه بگیر

حرفام تک سایزه تو هر مغزی نمیره

من چهارساله دارم ورزش میکنم البته الان باردارم تا ماه چهارم هم رفتم دیگه نرفتم سینه هام کوچیک شد ولی ...

بدنسازی کار میکردین؟

نبند اصلا بدتر آب میکنه یا اگه بستی ساده ببندوزنه سبک بزن بعد باشگاه هم خوب بخودت برس

از این نیم تنه ها باید بپوشم که لیفت می‌کنه دیگه نیاز به سوتین نیست

عزیزم بدنسازی یه علمه و همه‌ی اینا محاسبات دارن. بر مبنای قد و وزن و میزان فعالیت باید کالری دریافت کنید برای افرایش وزن مقداری بیشتر مثلا ۱۰۰۰ کالری بیشتر دریافت کنید که تغذیه‌تون شامل چربی‌های مفید مثل مغزها کربوهیدرات همون برنج ماکارونی موز سیب‌زمینی و اینا فیبر و ویتامین میوه و سبزیجات پروتئین کافی که میتونید قد و وزنتون رو بدید چت جی پی تی محاسبه کنه روزانه چند گرم پروتئین باید مصرف کنید بعد مواد پروتئینی که براتون قابل فراهم کردنه بهش بدید بگید چه مقدار روزانه ازش استفاده کنید پروتئینتون برای حجم و عضله‌سازی کافیه 

تغذیه خیلی مهمه خیلی و استراحت. واگرنه تمرین تنها هیچ سودی نداره هیچ نتیجه‌ی عکس میده 

امکان نداره کاری دریافتیتون مناسب بوده باشه ولی سایز کم کرده باشین

شاید وزنه‌های سبک برمی‌دارید در حدی باید باشه که شما ست آخر رو به سختی بتونی تموم کنی و کمی زور بزنید 

حین ست‌ها آب خیلی زیاد بخورید