2777
2789
عنوان

نامزد سابقم مزاحمم میشه کمک 😭

186 بازدید | 12 پست

سلام بچها من نامزد سابقم خیلی با شماره های مختلف بهم زنگ میزنه و پیام میده الان نه ماهه جدا شدم 

پلیس فتا هم ثبت شکایت کردم اما هیچچچ کاری نکردن 

من مامانم مشکل قلبی داره بابام هم مریضه و اعصابش بهم میریزه با این وضعیت (توی شهر منم نیست که بخوام حضوری تهدیدش کنم )

بنظرتون چیکار کنم اصلا زبون آدم رو نمیفهمه و واقعا این تماس هاش باعث میشه خودم حالم بد بشه ازش با تمام وجودم تنفر دارم (فقط نپرسین چیکار کرده بدترین مرده جهانه خشونت فیزیکی و کلامی همرو داسته دکتر تشخیص پارانویید و دوقطبی داد براش)

بنظرتون ب پسرخالم بگم زنگ بزنه تهدیدش کنه یا با اینکار بدتر میشه فقط همه چی ؟ 

سیم کارتمم عوض کردم ,به تلفن مامانم و دوستام زنگ میزنه مرتیکه روانی

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چقدر ترسناک

به پسرخاله ات نگو اگه دیونست بعدا برای اون بنده خدا هم مشکل میسازه

نامزد سابقت یعنی یه شهر دیگه است؟

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

وای چقدر ترسناکبه پسرخاله ات نگو اگه دیونست بعدا برای اون بنده خدا هم مشکل میسازهنامزد سابقت یعنی یه ...

اره یه شهر دیگست چندوقت نبود فکر کردم مرده کاش خدا میکشتش چون وحودش واسه جامعه سمه و اگه زن بگیره قسم میخورم سره زنشو میبره !

اره یه شهر دیگست چندوقت نبود فکر کردم مرده کاش خدا میکشتش چون وحودش واسه جامعه سمه و اگه زن بگیره قس ...

خدا بهت رحم کرده ،پیگیر شکایت بشو

خیلی مواظب خودت باش بلایی سرت نیاره

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

اصلا جواب نده ب روز خودت هم نیار هزار بار زنگ میزنه دوهزاربار پیام میده وقتی کوچکترین واکنشی ندی خودش خسته میشه حتی بلاکش هم نکن فقط بی تفاوت باش 

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
پلیس حواستم جمع کن یه دختری بود نامزدش اینجوری بود بعدش دختره رو کشته بود به پسرخالتم نگو شاید گرفت ...

پلیس فتا شکایت کردم هیچ کاری برام انجام ندادن