2777
2789

من به سطحی رسیدم که نه حرف مردم نه قضاوت دیگران در مورد من، نه استرس واسه چیز بیخودی، نه فکر کردن به گذشته، هیچی نمیتونه منو از پا در بیاره، خیلی راحت دارم زندگیمو میکنم، درسته همگی مشکلات دارن ولی همیشگی که نیستن، پس غصه خوردن برای چیه، راحت زندگی کنید راحتتتتتتتتت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یک استرس زشت افتاده بجونم دست ازسرم برنمیداره بچه ام درگیردیابت شده ومن دیگه همیشه میسوزم ومیترسم

هر چی بیشتر به این چیزا فکر کنی حالش بدتر میشه، حرص و جوش الکی نخور، این مشکل بزرگی نیست که، تو توی مغزت اینو بزرگ پرورشش دادی، آخرش حالش خوب میشه و این تو بودی که همش استرس داشتی

هر چی بیشتر به این چیزا فکر کنی حالش بدتر میشه، حرص و جوش الکی نخور، این مشکل بزرگی نیست که، تو توی ...

کو عزیزم خوب شدن همه اش باید مواظبش باشم قانع نیست پرخوری میکنه بچه اس قندش بالا میره شدم عصبی وداغون خدایا توانی نمونده برام توجوونیم سوختم