2777
2789
عنوان

شوهر ومادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 26 پست
نمیدونم پری بودم عصبی شدم ی لحظه

اره تو بیخودی دعوا رو شروع کردی حالت خوب نبوده 

وقتی زنگ زدن گفتن بیا ببر یعنی ببر برا همتون دیگه 

تو باید میگفتی یکمم برا بچه بیار 

خودتم که میگی دوس نداری صرفا برا بچه میخواستی 

دعوا واقعا لازم نبود 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ن اتفاقا حلیم دوست ندارم.بحث احترامه .یعنی من ادم نبودم حتی ی تعارف نزدن

چند وقته ازدواج کردی 

ببین یه چیزی خواهرانه بهت بگم 

زندگی مشترک پر از تنش هست  وهیچ کدوم باب میلت نیس 

اگه بخواین سر هر چیز کوچیکی این رفتار رو انجام بدین کم کم احترام ها از بین میره، روابط تون سرد میشه، حرمت ها شکسته میشه و در اخر مثل دو تا آدم خنثی که بود و نبود تون مهم نیس با هم ادامه می‌دین از روی اجبار اگر جدا نشید 

فقط کافیه یه مقدار بی تفاوت تر باشی، و آینده نگر تر 

یادت باشه حق ترین حرف دنیا رو بزنی اگر به خانواده طرف مخصوصا مادرش بی احترامی کنی هیچ وقت حرفت پذیرفته نمیشه 

و زبون خوش و خنده مرد رو مثل موم می‌کنه تو دستت 

منم اوایل مثل تو بودم ، بعد گذشت ۱۵ سال الان بگم بمیر ، همسرم میگه چشم چون یاد گرفتم چطور بیان کنم 

پس همیشه بخند و آروم صحبت کن ببین چی میشه نتیجه

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تو بیخودی دعوا رو شروع کردی حالت خوب نبوده وقتی زنگ زدن گفتن بیا ببر یعنی ببر برا همتون دیگه تو ...

اخه من گفتم خب حلیمو می اوردن بچه شاید دلش میخواست ولی شوهرم ب حدی داد وبیداد کرد که همسایه ها میشنیدنداز ترس اومدم خونه بابام 

چند وقته ازدواج کردی ببین یه چیزی خواهرانه بهت بگم زندگی مشترک پر از تنش هست وهیچ کدوم باب میلت نیس ...

منم ۱۰ساله ازدواج کردم ..ولی انقد کوتاه اومدم میبینم دیگه عرج وارزش جلو خانواده شوهرم ندارم .هر روز دارند سرد تر رفتار میکنندومن علتش را نمیدونم ..هر چی ب رو نمی یارم پر رو تر و وقیح تر میشن دیگه

نمیدونم همش حس میکنم من بدشانس بودم گیر این خانواده شوهر افتادم

نه بابا ببین همه همینن نه اینجا یه مستند میدیدم تو من و تو 

همونجام عروس ومادرشوهر خوب نبودن رسما دعوامیکردن توهین میکردن 

سر لباس سر خرج عقد بعد فهمیدم همه جای دنیا همینه 

پس بگذر 

درکت میکنم 

ولی چاره ای نیست 

اونا دیگه عزیزم مخصوصا شوهرت که حرف بی منطق میزنه و داد و دعوا هم راه میندازه ، تو که هیچ تقصیری ندا ...

مشکلم همینه نمیتونه حرف بزنه سریع داد میزنه ..بعد همسایه ها خبردار میشن ابرو ریزی میکنه ..منم از ترسم سریع میرم خونه بابام

اخه من گفتم خب حلیمو می اوردن بچه شاید دلش میخواست ولی شوهرم ب حدی داد وبیداد کرد که همسایه ها میشنی ...

حتما نتونستن بیارن دیگه به شوهرت گفتن بیا ببر 

ما خودمونم عمم و عموم میپزه میریم میاریم اونی که نذری میپزه واقعا سختشه حلیمم پختنم واقعا سخته 

بعد اون همه زحمت پاشه سطل که درشم چفت نیست ببره برا بقیه 

دادن به مادر شوهرت گفتن رفتین از اونجا بگیرین 

که اونم اینجوری شده 

به نظرم این بار واقعا pms روت اثر گذاشته و تند رفتی 

هر چند رفتار شوهرتم بد بوده 

ولی خب میگن بیشتر دعواها وقتی اتفاق میوفته که یکی از طرفین یا گشنس یا خسته

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵