2777
2789
عنوان

شوهر ومادر شوهر

268 بازدید | 26 پست

مادرشوهرم زنگ زده ب شوهرم میگه خواهرت حلیم پخته نذری برات نگه داشته بیا ببر ..شوهرمم گفت دستت فردا صبح می یام میگیرم میبرم سرکارمیخورم .میگم پس من چی پس نوه اش چی ؟؟شوهرم میگه تو که حلیم هیچ وقت نمیخوری گفتم خب شاید الان دلم خواست..میگه دلت نخاد ...منم تا شروع ب حرف زدن میکنم داد میزنه دعوا میکنه همسایه ها خبر دار میشن .ساعت ۹شب دیدم اروم نمیشه خودمم اروم نبودم اومدم خونه بابام ..ولی بهش گفتم ب مامانت بگو که من از دست وپام عقب نیفتادم ویک لحظه تو عصبانیت گفتم منتظرم فقط مامانت از دست وپاش عقب بیفته ..خیلی خسته ام حق با کی بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم خسته بودی جملات خوبی استفاده نکردی

میگفتی صبح رفتی بهش بگو دو قسمتش کنه یکمشو بیار برا بچه ،ممکنه بعدا بچه های خواهرت تغریف میکنن دلش میخواد 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

فقط میدونم حلیم سرد شده عین صابونه خوردن نداره که سرش دعوای احترام هم میکنین

ن خب بحث حلیم نیست ..من میگم چرا برا پسرش احترام گذاشته مگه من عضوی از خانواده شون نبودم که میگه حلیم نگه داشتم برات پسرم