2777
2789

خواهشا فقط افراد مذهبی و مقید تاپیک رو بخونن و نظر بدن 

الان متاسفانه خیلی وقته نماز صبحام قضا میشه مادرم در حد اینکه فاطمه صدا میزنه میبینه بیدار نمیشم ول میکنه😑این از این بعد میخوام آلارم بزارم نمیزاره میگه نباید آلارم بزاری 😐 خودم صدات میکنم .... بعد فرداش میگم چرا صدا نکردی میگه چون مثلا سه سال پیش صدات کردم یا یه موقع دیگه ،  بیدار نشدی! بهش میگم خودت گفتی آلارم نزار 😂😂😂 حتی نمیکنه دو سه بار خوب صدام کنه تا عادت کنم در حد خیلی خیلی آروم سالی یه بار شاید بگه فاطمه هه 🫠

چرا مادر من آنقدر لجی هست ؟؟؟ 

همیشه و درهر مبحثی اینطوره ...

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون مادر میگن آلارم نذار، شما هم نمیزاری؟

بزار و بگو ترسیدم باز خواب بمونم 

بهشون بگو شما آلارم نزار که شب ها با آرامش بیشتر بخوابی و من برای نماز بیدارتون میکنم 

یا اصلا بگو می‌خوام ده دقیقه زودتر بیدار شم دو رکعت نماز قضا یا شب بخونم 

من گوشینو میزارم زنگ یا ی صلوات میفرستم موقع خواب بیدار میشم

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

شاید چند بار صدات کرده خیلی سخت بلند میشی منم کسیکه سخت بلند میشه را بیدار نمیکنم, خودت الارم بذار، مادرت از کجا متوجه میشه؟ استارتر خوابت سنگینه؟ چون من دیدم کسانی که الارم میذارند همه ی اهل خونه و همسایه ها بیدار میشند خودشون نه.

گردن مادرت نذار ،خودت باید پاشی

خو نمیزاره آلارم بزارم 🫠🙃 از رو هوا پاشم😂😂

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

شما بیشتر لجی هستی انگارخی یذار رو زنگ بیداری وقتی یبار دوبار اینجوریه!

نه عزیزم قضاوت نکن 😊

شما جای من بودی اینطور نمیگفتی 🥲

نمیزاره آلارم بزارم ... منم عادت ندارم از رو هوا پاشم😂

نه عزیزم قضاوت نکن 😊شما جای من بودی اینطور نمیگفتی 🥲نمیزاره آلارم بزارم ... منم عادت ندارم از رو ه ...

عزیزم اعدامت نمیکنه که

خب بذار رو الارم

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید چند بار صدات کرده خیلی سخت بلند میشی منم کسیکه سخت بلند میشه را بیدار نمیکنم, خودت الارم بذار، ...

نه با آلارم بیدار میشم با اولین بوق 😂 مشکل اینجاس نمیزاره آلارم بزارم یا قطع میکنه 

نه اگه یه صدا معمولی کنه بیدار میشم

میدونی شاید دلش میخاد خودت پاشی چون معمولا ما پدر و مادرمون رو یه چی پیله کنن ما از اون چیز زده میشی ...

خوب اره دیگه 

الکی الکی که نمیتونم بلند شم آلارم،  صدا ، یه چیزی 😂😂

سعی کن دورتر بخوابی که صدای زنگ اذیتشون نکنه،شب زود بخواب، در طول روز آیه آخر سوره کهف هم بخون.دربار ...

بله ولی کاشکی شمام قضاوت نکنی کلا خیلی بی منطق هست احترامش واجب ولی تو هر کاری ... شاید تو این مورد من حساسم ولی بقیه هم تو چیزای دیگه شاکی آن...

میدونی مثلا یه بار اگه صدا کرده بیدار نشدم لج میکنه کلا میخاد بیدار نشم 

من تو اتاقم میخابم

چشم ❤️

چون مادر میگن آلارم نذار، شما هم نمیزاری؟بزار و بگو ترسیدم باز خواب بمونم بهشون بگو شما آلارم نزار ک ...

خب من میزارم ولی بعضی اوقات بوق اول خورد میاد قط میکنه اصلا نمیزاره بیدارشم 

نمیدونم چرا هیچکس درک نمیکنه🥲