2777
2789
عنوان

یه شب شاد نخوابیدم به لطف شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 52 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلش دختر کتک ها خوردم زده منو راحت خوابیده انداخته از خونه منو بیرون راحت .دارم از روی اجبار زندگی م ...

روانیه 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

دلش دختر کتک ها خوردم زده منو راحت خوابیده انداخته از خونه منو بیرون راحت .دارم از روی اجبار زندگی م ...

چی بگم والا ازدواج شده میدون جنگ 

خدایی نمیدونم بعضی ها چه فکری میکنن 

کاربری دست دو نفره من و عمه جونم 

سلام عزیزدلم ن عزیزم من خودم در جایگاه روانشناس و مشاوره دادن نمی‌بینم ولی اگه فک میکنی تجربه هام می ...

چند ساله تو رابطم ، از پارتنرم ون بار خیانت دیدم، تذکر دادم،کریه کردم ،صیر کردم ، تا اینکه چند ماه پیش بهم گفت بخاطر تو روابطم از ۷۰ درصد مثلا رسیده به هفت و حتی صفر درصد با هیشکی نیستم ،و اینکه دو ماه اخیر درگیر مشکلات واقعا سختی شد ،کارش و نزدیک بود از دست بده و سلامتیشو، اما حدود دو هفته پیش روش حساس شدم بهش گفتم اگر خیانت کنی قیدتو میزنم ، انگار شک داشتم بهش نمیدونم به خدا چطور شد حتی اسم یکیو آوردم و گفتم تو با فلانی هستی، خیلی بهش برخورد ،گفت بجای اینکه بهم آرامش بدی توهم میزنی ،من با کسی نیستم ، دیگه نمی‌خوام ادامه بدم و بلاکم کرد ، خیلی حس بدی دارم ،نمیدونم چیکار کنم

اینه شو هرچی خودشیفتگی کرد توهم خودشیفتگی کن 😏والا. بگو اسمون دهن باز کرد توافتادی توبغلم

الان گفت ک ون فلان زن اینقدر منم گفتم چرا تو اون جور نگاه میکنی که تا اونجا شو میبینی اون خانم هم یه فرد کاملا معمولی با پوشش مناسب مانتو رو زانو. برگشتم گفتم منم ازاین به بعد خشتک مردا رو نگاه میکنم ببینم اونجاشون چقدربزرگ به آقا برخورد هارت پورت کرد

اینو بلدنیستم با یه سلام دادن ندادنش بهم میریزم

خب پس خدا داره کاری میکنه بزرگ و قوی بشی ، ازقضا با نردیکترین فرد زندگیت ....ی لطفی به خودت بکن زود بزرگ شو تاکمتر اذیت شی ....

چند ساله تو رابطم ، از پارتنرم ون بار خیانت دیدم، تذکر دادم،کریه کردم ،صیر کردم ، تا اینکه چند ماه پ ...

مطمئن باش ک شکت درسته   ارزش خودتو انقدپایین نبین  

حق هیچ زنی نیست ک خیانت و تجربه کنه اونم چندبار منم تجربه کردم اما جداشدم و بخاطردوتابچه ی زیرپنج سال برگشنم اگه بچه هام نبود هررررگز فرصت نمیدادم 

الان خیلی خوب شده و هیچ کار شک برانگیزی نمیکنه اما من هیچ وقت بااعتماد زندگی نمیکنم 

روح خودتو ترمیم کن تمرکزتوبزار روخودت  وقتت و پرکن و اززندگیت حذفش کن  کاری ک من کردم .. باشگاه برو مطالعه کن سرکاربرو ارایشگاه برو و حسابی سرخودتو شلوغ کن ارزش خودتومدام ب خودت یاداوری کن 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚