2777
2789

بچه ها بیاین ببینم چیکار کنیم استرس ندارید ؟درسایی که نمیشه توی یه روز جمعش کرد رو چیکار کنیم شما ها واقعا نخوندید؟

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما مجازی امتحان داریم ولی بازم میترسم

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
دوشنبه؟ من فردا امتحان دارم😂و بیشتر به فکر یچی دیگم تا امتحانم

خب حتما خوندی و می‌دونی نمرت خوب میشه دانشگاه دولتی هستی؟

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
قراره یه ۱۶ روزی بی خوابی بکشیم بجای اون روزایی که درس نخوندیم

یعنی توی یک شب میشه جمعش کرد؟

سلام من که ترم آخرم ک۳تا امتحان مونده استاد ها مجبورا ۱۰ بدن که فارغ‌التحصیل شیم که سال بعد وارد مدر ...

خوش به حالتون من که فکر میکنم دانشجو های فرهنگیان خیلی زرنگن همه درسخوان و بالای ۱۷؟نمیدونم شاید اشتباه فکر میکنم

خب حتما خوندی و می‌دونی نمرت خوب میشه دانشگاه دولتی هستی؟

نبابا هیچی نخوندم..اره..صب قراره برم پیش یکی برگه ورود به جلسه چاپ کنم بازخوردش خیلی مهمه که امتحانو خراب کنم یا نه😂