2777
2789
عنوان

بیماری های واگیر دار

97 بازدید | 12 پست

سلام من قبلاً هم تو تاپیک ها گفتم وسواس فکری دارم و وقتی اخبار منفی میخونم و یا مثلاً یکساله اینستا ندارم دو روزی میشه نصب کردم اخبار منفی میبینم این وسواس بسیار تشدید میشه آزارم میده 

من دخترم و چند بار رفتیم شنا من حس میکنم نکنه مثلاً بیماری تناسلی بگیرم 

و چون نمی تونم پاپ اسمیر بدم میخواستم ببینم میشه بجز این آزمایش دیگه ای هست من قبلاً هم الکی رفتم هزینه کردم آزمایش ایدز دادم چون یه یسری اخبار گوش داده بودم الآنم بس که از صبح تلقین کردم درد یا سوزش منو میگیره

..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی با استخر نمیگیره عزیزم تو آب نیست از تماس

چرا میگن امکانش در سالن های آرایشی اینا هست الآنم زیاد شده استرس دارم هیچ زائده ای هم ندارم واقعا ولی می ترسم از صبح فکرم درگیره عصبی شدم 

چرا میگن امکانش در سالن های آرایشی اینا هست الآنم زیاد شده استرس دارم هیچ زائده ای هم ندارم واقعا ول ...

سالن آرایشی بخاطر این طرف آلوده ایدز باسه خون بیاد امکانش هست تو استخر اگر خونم باش وارد شما نمیشه که

سالن آرایشی بخاطر این طرف آلوده ایدز باسه خون بیاد امکانش هست تو استخر اگر خونم باش وارد شما نمیشه ک ...

نمی‌دونم تو اینستا دیدم خیلیا مبتلا شدن کم سن سال هم بودن به غیر از رابطه 

الان کسی که دختر باشه نمی تونه آزمایش بدع؟

بدبختی اینه آزمایش هم بدم چیزی نباشه فکر میکنم آزمایشم اشتباه شده 😭

افکارتو کنترل کن هیچی نیست الکی درگیر نشو اینستاگرام کذب مطمئن باش الان چندماه کلا دارن تبلیغ ایدز و زگیل میکنن تا فالو کنی 

افکارتو کنترل کن هیچی نیست الکی درگیر نشو اینستاگرام کذب مطمئن باش الان چندماه کلا دارن تبلیغ ایدز و ...

آره ولی استرس گرفتم من که هیچ علایمی نداشتم از صبح احساس درد سوزش دارم همش حس میکنم رحمم زخمه مریضم خسته شدم