2777
2789
عنوان

شما توی حدود بیست سال چقدر به وزنتون اضافه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 46 پست
چندکیلویی؟ آخه منم خیلی کوچولوام.

70

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی کلا به جای روغن آفتابگردون زیتون استفاده کنم؟ چاق نمیشم اینحوری؟الان یکسره رژیمم دیگه! ول کنم س ...

ولی اینم بگم منم کلی بلا سر خودم آوردم.زیاد چاق نبودم خیلی خوب بودم.هی الکی رژیم گرفتم.😐

خب دیگه بنظر خیلی متناسب و خوب میای

بعضیا میگن خیلیا میرن باشگاه مثل تو بشن.ولی آخه میدونی چیه؟ اینقدر کوچولو هستم باید بیشتر لباس بچه گونه بگیرم اونا اندازم میشن بیشتر.سایز پام ۳۶ هستش.ولی گاهی باید ۳۷ بگیرم.چون ۳۶ بچه گونه میشه.🤭

هنوز ۲۰ سالم نشده🫠🫠🫠

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

خب از ۱۲ سالگی چند کیلو اضافه شدی؟

از ۱۲ سالگی

حدودا فکر کنم تا ۱۷ سالگی رسید به ۸۰ کیلو🫠🫠

ولی کم کردم الان ۵۷ کیلو ام

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

اولش چند کیلو بودی شدی ۸۰؟ خوبه وزنت خیلی کمتر شده.

بخدا یادم نمیاد ۱۲ سالگی چند کیلو بودم ولی کلا چاق بودم شاید اون زمان ۶۸ اینا بوده باشم