2777
2789
عنوان

سوال در مورد سیمکارت

154 بازدید | 13 پست

به دلایل بسیار طولانی که خلاصه کنم این سیمکارتی که اینجا عضوم و این چند سال دوست و همکلاسی و اینا داشتند و شبکه های اجتماعی روش بود برای خودم نیست و امکان سند زدنش هم نیست،

حالا اینکارا کردم واتساپ و تلگر‌ام منتقل کردم خط جدید اینستا‌گرام پیامک نیومد ایمیل اضافه کردم،

الان من این سیمکارت رو در بیارم از روی گوشی تا ۳ ماه دیگه کلا سلب مالکیت میشه؟ طرف مالکش چند سال پیش داد دست من اصلا یادش هم نیست بهش پیامی چیزی رو خط دیگه اش نمیره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه همراه اول باشه ن سلب نمیشه من ی خط دارم شارژ هم نمیخرم براش سلب نشده تاحالا

همراه اول نیست ولی حالا راهکار چیه من میخوام کلا این سیمکارت دیگه در دسترس نباشه ببین طرف اصلا فراموش کرده چنین خطی داشته 

همراه اول نیست ولی حالا راهکار چیه من میخوام کلا این سیمکارت دیگه در دسترس نباشه ببین طرف اصلا فرامو ...

خودش باید بره درخواست سلب بده کاری از دست تو برنمیاد

دعا کنین سال دیگه استخدام آموزش و پرورش شم ✨️

قبلن سیمکارت سلب امتیاز میشد..ولی الان دیوان عدالت اجاره سلب امتیاز رو لغو وباطل کرد

مرسی الان من چیکار میتونم در مورد این سیمکارت کنم واقعا میخوام دیگه تو شبکه نباشه نشه ازش استفاده ای کرد 

خودش باید بره درخواست سلب بده کاری از دست تو برنمیاد

شنیده بودم اگه مدتی خاموش باشه هیچ پیامکی و تماسی نیاد آنتن نگیره و شارژ هم نشه سلب میشه صاحبش اصلا یادش هم نیست این سیمکارت رو ولی من چند سال استفاده میکنم 

درارش از گوشی و بزار تو کمدی یا بشکونش

همین کار رو میخواهم بکنم منتظر اینستاگر‌ام هستم کد تاییدش روی خط جدیدم هم بیاد از یه طرف میگم بشکنم دیگه نیاز شد هیچ راهی ندارم دوباره بگیرم از یه طرف میگم بیرون بیارم و سلب نشه چه فایده اینم هست 

مالکش گیر بیار سند انتقال بده برات

مالکش دوست پسر سابقم این خط به اسم اونه قبل من دست خواهرش بوده اون ازدواج کرد من سر یه جریاناتی مامانم سیمکارتم رو ازم گرفته بود این خط رو اون داد به من دیگه با همین رفتم دانشگاه و اینا الان خودمم ازدواج کردم دیگه میگم عوضش کنم بهتره 😬

شماره‌ای که نی نی سایت رو هم عضو شدی باهاش شماره خط جدیدت رو وارد کن

آره دیدم گزینه اش ولی شاید کلا یکی جدید ساختم با خط جدیدم از بس تاپیک چرت‌ و پرت هم زدم بهتره شاید 😁

مالکش دوست پسر سابقم این خط به اسم اونه قبل من دست خواهرش بوده اون ازدواج کرد من سر یه جریاناتی ماما ...

اگه شماره‌شمارهاش برات مهم نیستن خب درارش و رو شعله ذوب‌ش کن...وگرنه زنگ بزن بهش بگو بیاد انتقال بده..کلن ۵دقیقه طول میکشه