2777
2789
عنوان

این رفتار خواهرشوهرام بنظرتون نرماله🙄🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 69 پست
منم اوایل ناراحت میشدم به شوهرم انتقال میدادم و شوهرم میگفت تو‌مقصری کلاس میزازی.الان دیگه ازشون فرا ...

من الان این قضیه رو با خودم حل کردم و فکر میکردم فقط مشکل منه 

ولی دیدم شوهرمم همین حسو داره

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قطع ارتباط کردین؟

نه اتفاقا همیشه هستم کنارشون.من آیینه دقشون هستم چرا نباشم 😁

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
جدی نگیرشون ول کن .حالا خیلی دوس داری با اونا بری مسافرت؟

عزیزم اصلا بحث مسافرت نیست 

اینا هم که کلا داشتن حرف آبکی میزدن 

ولی بحث نادیده گرفته شدن توی جمعه 

و برام سواله چرا باید شوهر خواهر همسرم اسمی از ما نیاره با اینکه کنارش نشستیم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

منم اوایل ناراحت میشدم به شوهرم انتقال میدادم و شوهرم میگفت تو‌مقصری کلاس میزازی.الان دیگه ازشون فرا ...

اره بچه دار که میشیم واسشون مهم میشه. 

عروس رو نمیخوان در واقع نوه رو میخوان عفریته ها....😏

خوب به من نگاه نمی‌کنن.نمیدونم چشونه.میام تو هال شوهرم چشم‌خره میره که برو پیششون

اینجا دیگه مشکل از همسرتونه

ببین عزیزم زندگی زناشویی و ارتباط با خانواده همسر بده و بستان هستخواهرشوهر من پانزده سال از من کوچکت ...

چند وقت یکبار رفت اند دارین؟

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

اره بچه دار که میشیم واسشون مهم میشه. عروس رو نمیخوان در واقع نوه رو میخوان عفریته ها....😏

باور کن نوه رو هم نمی‌خوان ان شأالله تن عزیزانت رو خدا حفظ کنه

برای خودشیرینی پسرشون اینطوری تظاهرمی‌کنند که نوه دوست دارند وگرنه وقتی از ما خوششون نمیاد از بچه ی ما هم خوششون نمیاد 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
چهل رو ردکردم چهارتا دارم ان شأالله پاینده باشیدبله این تجربیات رو به بهای گزافی به ما دادند

ممنونم. همینطور شما. 

شما خیلی بزرگتر از من هستید هم سن مادرم. تجربتون هم قطعا بیشتره 🥰 من 27 هستم اما حرفاتون رو با گوشت و استخوان درک کردم . 

از اول باهاشون اینطور بودن یا یهو اینطور شدن؟

😂😂😂 میشه مثال بزنی مثلا چکارا میکنی و رابطتتون چجوریه

با پدر شوهرم و مادر شوهرم همیشه در ارتباط هستم چیزهایی که میدونم خیلی براشون مهمه رو انجام میدم بیشتر پدر شوهر 

مادر شوهرم شمشیر رو از رو بسته پس کمتر بهش بها میدم خودش بهم زنگ میزنه

دارایی خودمون رو قائم میکنیم چون هوایی میشن که از ما قرض بگیرم

اصلا دعوت نمی کنم برای شام و نهار و بهانه میکنم نمی رسم ولی گاهی غذا و کیک میفرستم هر سال به چیزی برای خونه مادر شوهرم می‌خریم که همیشه بمونه و یاد و خاطره ما رو جلوی چشمشون زنده کنه😁

اصلا از خانواده ام اطلاعات نمیدم کم حرف میزنم توی حرفام خودم رو خیلی مشغول و خسته نشون میدم و از کار زیادم همش تعریف میکنم وگرنه حسودیش میشه

خیلی هست ولی در کل زمانی رو که می‌خوام صرف مهمانداری از این نمک نشناس ها بکنم صرف بچه ها و شوهرم میکنم

ممنونم. همینطور شما. شما خیلی بزرگتر از من هستید هم سن مادرم. تجربتون هم قطعا بیشتره 🥰 من 27 هستم ا ...

تنتون سلامت باشه

تن مادر عزیزتون سلامت باشه

از اول همین بودند ولی من به گفته خانواده ام گوش میدادم که تو خوب باش حتی اگر کسی بی احترامی کرد 

بعد از هفت سال دیدم شأن من این نیست من از همه لحاظ از اینها بالاتر هستم ولی اونقدر خودم رو خاکی نشون دادم اینها هوا برشون داشته 

تنتون سلامت باشهتن مادر عزیزتون سلامت باشهاز اول همین بودند ولی من به گفته خانواده ام گوش میدادم که ...

سلامت باشید. خدا بچه هاتون حفظ کنه. 

دقیقا پدر مادرا همیشه دختر هاشونو به سازش تشویق میکنن میگن هر جور هست کنار بیاید ولی واقعا بعضی وقتها نمیشه.  و طرف مقابل فکر می‌کنه که اره فلانی نفهمید یا حالیش نیست من عجب زرنگی هستم.

در هر حال نیت خودشون به خودشون بر میگرده. بنظر من البته اینطوریه که انعکاس رفتار خودشون به خودشون.

لذت بردم از صحبت کردن با شما هر چند کوتاه.🌺