2777
2789

وقتی فلش وصل می کردم به تلوزیون هی اتصال میکرد و صفحه تلوزیون برای چند ثانیه سیاه میشد ایندفعه که وصل کردم کلا رنگ سیاه تلوزیون قرمز شد 😭😭😭😭 مثلا وقتی تلوزیون رو روشن میکنم یا شبکه ها رو عوض میکنم به جای رنگ سیاه قرمز نشون نمیده 😭😭😭 چی کار کنم ؟ 

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نیست نترس پریود شده😬

زنگ بزن ی شماره پشت دفترچه بپرس

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
فک کنم خراب شده

ببرم تعمیرگاه درست میشه ؟ 

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰
فلشت ویروسیه؟نمیدونم تو نت بگرد منم بگردم

تو نت بگرد

من اینو کپی کردم

نیازی نداری دیگه فلش وصل نکن

قرمز شدن تلویزیون پس از اتصال فلش، معمولاً به دلیل ایراد سخت‌افزاری یا نرم‌افزاری است و لزوماً به فلش مربوط نیست، اما می‌تواند نشانه نقص فنی جدی در تلویزیون، به ویژه در بخش مربوط به مدیریت رنگ یا ترانزیستورهای پیکسل‌ها باشد [1، 3]. برای رفع این مشکل، ابتدا تلویزیون را ری‌استارت کنید، سپس کابل‌های اتصال را بررسی کنید. اگر مشکل برطرف نشد، بروزرسانی نرم‌افزار تلویزیون را انجام دهید و در نهایت، با توجه به پیچیدگی مشکل، با یک متخصص تعمیرات تلویزیون تماس بگیرید تا عیب‌یابی تخصصی انجام شود.

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

تو نت بگردمن اینو کپی کردمنیازی نداری دیگه فلش وصل نکنقرمز شدن تلویزیون پس از اتصال فلش، معمولاً به ...

البته شاید منظور شسرخ شدن موقع پخش برنامهه ا باشه نه فقط موقع تعویض شبکه

موقع پخش مشکل رنگی داره؟

نمیدونم

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین