2777
2789
خوش به حال برادر شوهرم معتادها همسرش به خودش میرسه کسی هم بگه شوهرت می‌کشه میگه داره می‌کشه به شما چ ...

مامان منم هرچی بگه بابام میخره منتهی خودش خیلی قناعت میکنه نمیخره دیوونس اصن

عزیزم پدرو مادر رو هیچوقت نمیشه تغییر بدی. اونا چندساله با همین وضعیت کنار هم زندگی کردن بجای تمرکز ...

میترسم اونا بعدا سرکوفت بزنن خیلی فشار روانی رومه اصن بخاطر رفتار گند همینا زود ازدواح کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرت نیس روحیه خسته داره بهش محبت کن زیاد محبت کن بهش لبخند بزن آروم میشه خودت زنی میدونی

هیچ وقت خوش اخلاق نیس ک محبت کنم وقتی ن ب خودم ن شوهرم محبت نمیکنه چرا محبت کنم. ب هرکی میرسه فاز نصیحت برمیداره مردم بدشون میاد

به‌ مادرت بگو جلو نامزدت بحث نکنن بابات هم وقتی اون اومده چیزی نکشه شوهرت که هرلحظه اونجا نیس خودت ب ...

میگم ولی کو گوش شنوا میگن ما ک بحث نکردیم هیچ جوره تو هیچ شرایطی قانع نمیشه حرف حرف خودشه

میترسم اونا بعدا سرکوفت بزنن خیلی فشار روانی رومه اصن بخاطر رفتار گند همینا زود ازدواح کردم

نترس گلم. روی چیزی ک تو تمرکز کردی مطمئن باش بعدا میخندی. تو که رشد کنی پدرومادرتم تغییر میکنن. پس بگو الهی شکرت که سایشون بالای سرمه.سعی کن کمتر باهاشون بُر بخوری تا احترامشونم حفظ بشه.