2777
2789

توروخدا به دادم برسید‌. چرا انقد ضعیف شدم. اتفاقا من دختری بودم که خیلی برای خودم ارزش قائل میشدم و با کوچیکترین بی احترامی هرکسی که بوو میزاشتمش کنار اما الان چم شده. چرا انقد آدم مزخرف و بدرد نخور شدم 

من ۱۰ ماهه پیش با یه آقایی آشنا شدم. ۳۳ سالشه و کارمند یه اداره دولتیه. من ۲۳ سالمه و دانشجو

ینی نگم براتون چقد اخلاق و رفتاراش خوب بود. من هیچ جا ازش جز وایب مثبت و خوب چیزی نگرفتم. هیچ جا حس نکردم که داره فیلم بازی میکنه. چنان ارزش و احترامی برام قائل بود. تموم تایمشو در اختیار من میزاشت. حتی وقتیم سرکار بود بازم بامن صحبت می‌کرد یا کارش داشتم مرخصی می‌گرفت

خلاصه من ۲ ماهه پیش رفتیم طبیعت. با گوشیش اهنگ گذاشت بخونه. از آهنگه خوشم اومد. گفتم بزار اهنگ بخونه برو خوراکی هارو از ماشین بیار. گوشیشم قفل بود. من اصلا همون قفل شدشو میخاستم فقط بخلطر اهنگ همین. اومد گوشیو پرت کنه (حالا نمیدونم واقعا میخاست پرت کنه یا اداشو دراورد) با خنده گفتم عه پرت نکن میوفته. سریع دوید رفت سمت ماشین هی صداش زدم گفتم چرا فرار کردی توجه نکرد. وقتی اومد من اخمام تو هم بود. چون قبلا هم چندبار بهش گفته بودم از گوشیت نترس گارد نگیر. گف گوشی یچیز شخصیه. گفتم اگ میخای شک نکنم بده دستم گف نمیدم.  خلاصه ما اینجا بحث مون شد گف باشه کات کن. بخدا خیلی دوسش دارم دنیا رو سرم خراب شد. توی مسیر تو جاده پیچ با سرعت ۱۰۰ ۱۲۰ تا میرفت چقد التماسش کردم نگهدار گریه میکردم. اما نیشخند میزد میگف اشک تمساح بریز

بخدا میترسیدم ک تصادف کنیم خیلی حالم بد شده بود ۱۰ ۲۰ بار گفتم نگهدار. یلحظه اصلا سرم گیج رف نفهمیدم چه غلطی کردم چه خریتی کردم. اومدم فرمونو بگیرم ترغیب شه برنه کنار که زیاد چرخید می‌خواستیم بریم تو دره که فرمونو گرف اونور و به دوتا ماشین خوردیم. کسی خسارت جانی ندید. اما ۲۵۰ میلیون فک کنم خسارت مالی دید. که خیلی بهش گفتم طلاهامو میفروشم هرچقد شد میدم گف فقط برو از زندگیم تو روانی ای. برو خودتو تيمارستان بستری کن

خلاصه ۲ ونیم ماه گذشت. من دیگه زجه میزدم از رفتنش. نتونستم جلو خودمو بگیرم. بهش پیام دادم. کلی گفتم اشتباه کردم. یه فرصت دیگه بده

خلاصه یه فرصت دیگ داد. ی هفته باهم حرف زدیم. خیلی اخلاقش خوب بود. یهو براش ابلاغیه اومد که یکی از ماشینا که توی تصادف بهش خوردیم رفته شکایت کرده برای افت قیمت ماشین. برای منم ابلاغیه رو فرستاد. دوباره اونجا باهام سرد شد و خلاصه بازم ولم کرد

تو این ی هفته یبار اومد دنبالم برسونتم خونه. دیدم ماشینشو عوض کرده مدل بالاتر خریده. بعد تو حرفاش فهمیدم یماهه پیش رفته بود با دوستاش مسافرت

دیروزم رفته شمال

و من چندبار بهش زنگ زدم پیام دادم و الان بلاکم کرده

توروخدا نجاتم بدید. چطوری از این باتلاق دربیام. چرا انقد وابسته شدم

میشه برام دعا کنید که یه شغل خوب و دولتی پیدا کنم 🥺❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ریگی ب کفشش بوده وگرنه گوشیو بهت میداد

ولش کن خودتو سرگرم کن میدونم سخته خیلی سخته میفهممت ولی چاره ای نیست باید بزاری گذرزمان حالتو خوب کنه🥲💔

نیاز ب درد و دلی چیزیم داشتی من هستم بهت گوش میدم:)

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
ببخشید که طولانی شدمیشه لطف کنید بخونید. و راهنماییم کنید مرسی ازتوت❤️🥺

چیکار میشه کرد.

بیشتر از این غرور خودت رو نشکن،سمتش نرو به نظرم.اصلا شاید خوش اومد

بیخیال بابا. بچسب به خودت. انشاالله یکی بهتر رو پیدا می‌کنی.🌷

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

نمیدونم شما بودین یا نه... ولی قبلا یه تاپیک بود مثل شما ولی برا اون اهنگ نبود میخواست عکس بگیره با ...

اره همونم. ولی همون اهنگ گفته بودما

سلام 

فقط میتونم بگم اگه یک رابطه سطحی صرف خوشی بوده و خانواده ها در جریان نبودن بهتر که تموم شده چون موندنی میمونه به گریه زاری نیاز نیست تصادف هم خدا به اون مرد و تو  رحم کرد....

دخترایی که این تاپیک میبنند لطفاً قبل دیت فکر هر چیزی بکنید این ی نمونه کوچیک

خب مشکلش باهات چیه؟ فقط چون چندبار گفتی گوشیت رو بده چک کنم؟

ن من نمیخواستم چک کنم. اونجایی ک نزاشت بمونه اهنگ بخونه من ناراحت شدم اونم عصبی شد گف گوشی شخصیه

یه ریگی ب کفشش بوده وگرنه گوشیو بهت میدادولش کن خودتو سرگرم کن میدونم سخته خیلی سخته میفهممت ولی چار ...

مرسی عزیزم. اره واقعا حالم خیلی بده خیلی بد😔😔

عادت می‌کنی به نبودش بعد یه مدت . از سرت میفته فکرش. بزار بگذره ، زمان حلش می‌کنه.......❤️

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......