2777
2789

امروز داشتم عکس میگرفتم وقتی خودمو دیدم وحشت کردممم گفتم یا خدا این کیه تصمیم گرفتم به خودمم برسم کی مهم تر از خودمم؟اول از همه گفتم سر فرصت میرم یه دکتر پوست واسه جوشام که صورتمو داغووون کرده بعدم واسه چشام چون ریزه و پول ندارم برم ارایشگاه مژه بزارم مژه ریسه ای بخرم خودم بزارم تو خونه لبامم سعی کنم همیشه بالم بزنم 

واسه بینی راهکاری ندارین؟لامصب گوشتیههه و بزرگ ریده به اعصابم 

امان از سکوت ، و خستگی های ممتد ‌امان از حرفای ناگفته شده و بغض سنگین گیرکرده یِ گلو امان از قلب شکسته ، و قلب دردهای ِ نصف شب امان از پریشانی های همیشگی و چشمهای قرمز شده از اشک امان از کاش های بی پایان و امان از چراهای هر روز امان از حسرت دلخوشی های کوچیک امان از روح های ِ مرده و جسم های ِ خسته امان از گریه های بعد از خنده !"
بینی جز عمل فکر نکنم راهکار داشته باش

این دماغ من حتی یه کم حالت می‌گرفت و کوچیک میشد عالی میشد به جز عمل

امان از سکوت ، و خستگی های ممتد ‌امان از حرفای ناگفته شده و بغض سنگین گیرکرده یِ گلو امان از قلب شکسته ، و قلب دردهای ِ نصف شب امان از پریشانی های همیشگی و چشمهای قرمز شده از اشک امان از کاش های بی پایان و امان از چراهای هر روز امان از حسرت دلخوشی های کوچیک امان از روح های ِ مرده و جسم های ِ خسته امان از گریه های بعد از خنده !"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دماغ من حتی یه کم حالت می‌گرفت و کوچیک میشد عالی میشد به جز عمل

شاید با کانتور تو ارایش بتونی کاری کنی کوچکتر دیده بشه

لایک نکنین لطفا!  برای حاجت رواییم میشه یه صلوات بفرستین💙

عکس بذار نظر بدم😂

نمیتونممم فقط تصورم کن صورت گرد و پر از جوش چشای نسبتا ریز و دماغ گوشتی 😂😂

نمیتونممم فقط تصورم کن صورت گرد و پر از جوش چشای نسبتا ریز و دماغ گوشتی 😂😂

😂😂😂😂والا از نظر من خوشگلی تو ذهنم که کردم تصور

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

😂😂😂😂والا از نظر من خوشگلی تو ذهنم که کردم تصور

وای نه چند وقته خیلی از خودم غافل شدم