2777
2789
عنوان

بهم میگه تیامیییییسس با عکس

132 بازدید | 19 پست

7 ماه قبل که اومدن خاستگاری مامانم قبول نکرد گفت دخترم باید درس بخونه و سنش کمه خودمم موافق مامانم بودم ( 18 سالمه ) . بعدش که مامانم دید واقعا دوستم داره گفت باشه تو برو سربازی ایلین هم درسشو بخونه ولی کلی شرط مثل حق اشتغال و تحصیل و کلی شرطای سخت و عجیب دیگه گذاشت که اونم قبول کرد . حالا 5 ماهه سربازه هر پنجشنبه و جمعه که از پادگان میاد ، قبل از رفتن به خونه خودشون با همون لباسا میاد خونه ی ما . بعد دیروز اومده بود خونمون هی از وقتی اومده بود صدام میزد تیامیس ، من اول بهم برخورد با خودم گفتم یعنی داره اسم کسیو اشتباه به جای اسم من میگه ؟ ولی جلو مامانم چیزی نگفتم . بعد هی شک کردم گفتم مگه میشه 10 بار هی اشتباه بگه تیامیس . رفت خونه باهاش سر و سنگین بودم حتی شب زود رفتم خوابیدم ، بعد که خوابیدم صبح پاشدم دیدم میگه بهت میگم تیامیس یعنی چشمام براااات خیلی ذوق کردممم🥲 🥺 😭 😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم امیدوارم همیشه شاد باشید کنار هم🤍✨️اهل کجایید دوتاتون جسارتا

دین من=انسانیت🤍✨️همیشه سعی کردم با وجدان خودم جلو برم🤍✨️از نسل کوروش و یوتاب و آرتمیس و آریوبرزن و...🙂🤍✨️❤️🤍💚🦁با افتخار لرم✨️🤍<اگ با نظرم مخالفی خواهش میکنم مخالفتت رو با دعوا کردن اعلام نکن>

اون لره . من ترکمحل زندگیمونم من تهرانم اون شهرکرد ،محل خدمتش ساوه افتاده 🥲 🥺 😭 😂

پس حدسم درست بود ک لر هستن 😂🤍

دین من=انسانیت🤍✨️همیشه سعی کردم با وجدان خودم جلو برم🤍✨️از نسل کوروش و یوتاب و آرتمیس و آریوبرزن و...🙂🤍✨️❤️🤍💚🦁با افتخار لرم✨️🤍<اگ با نظرم مخالفی خواهش میکنم مخالفتت رو با دعوا کردن اعلام نکن>

این شرط‌های مامانت سخت و عجیب نیست!

چون ایشون با ازدواج این حقوق رو دارن و از دست نمیدن..

اما شما از دست میدی!

و با این شروط، قرار نیست حق همسر ضایع بشه..

حق اون سر جاشه..

فقط شما به عنوان انسان میتونی کمی آزادتر باشی و حق اختیار و انتخاب داشته باشی!

پس شروط سخت نیست، و قدردان مامانت باش که به فکرته❤️

ماکارون هستم:)