2777
2789

جسارتا پس چرا بچه میارید؟

خودتونو ملزم نمیدونید براشون هزینه کنید بهشون ازادی بدید

برده اوردید؟ تا ۱۸سالگی شما در هرجای جهان وظیفه دارید پاسخگوی نیازهای مادی و معنوی بچهاتون باشید

اینجا چه چیزا که ادم نمیبینه

میگه بچم فلان چیزو میخواد ۵ ماهه از اتاق در نمیاد میگن بزنش.. کجا بزرگ شدید شما؟ تو چه شرایطی

همیشه دعام این بوده خدا هیچ پدر مادریو شرمنده بچش نکنه چون بنظرم اینکه نتونی نیاز بچتو پاسخ بدی شرمندگیه

اونوقت شما وقاحتو به انتها رسوندید

بعد اینجا خیلیا مادر پدرشونو نفرین میکنن تعجب میکنید ، چن سال بعد نتیجه تربیت و پرورش شمام همینه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

اینجا امقدر راحت از زدن بچه صحبت میکنن انگار صدسال پیشه

اونم پسر ۱۵ ساله نوجوان دچار غرور شدید

اصلا مغز ندارن جلبکای توخالی

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همیشه از اینکه به بچم تروما وارد کنم میترسمیعنی چی بزنش وا

اینجا زمان قاجاره بگی بچم ایفون میخواست فلکش کردم مسگن افرررین

اونم پسر ۱۵ ساله نوجوان دچار غرور شدیداصلا مغز ندارن جلبکای توخالی

حالا یه وقت ادم ند‌نسته به بچه اش اسیب وارد میکنه قابل بخششه اما دیگه کتک زدن خیلی کار احمقانه ایه

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

بله حق با شماس 

نمیدونم چی بگم گاهی بچه ها لج می کنند حتی برای چیزی که به نفع شونه حتی دراینده مثل درس خوندن و کار شخصی رو انجام دادن و یادگرفتن مهارت جدید و یا همیشه برای خواستشون گریه نکنند چون گاهی پفک و نوشابه زیاد هم دردوسر اوره

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

عزیزم وقتی ۵ ماهه سر چیزی ناراحته خودش بزرگترین مشکله نمیخواد نگران بقیه مشکلات باشه

و جامعه انقدر نامهربونه که تاب اوریو خوب یادشون میده اونم تو جامعه ما 

بچه ۱۵ ساله که قراره جن سال بعد تازه بفهمه زندگی چیه چه نیاز داره تاب اوری بفهمه چیه؟ چی میشه چن سال بدون تاب اوردن و اونجوری که باید زندگی کنه؟

اینجا زمان قاجاره بگی بچم ایفون میخواست فلکش کردم مسگن افرررین

😑😑

پدر مادر جز وظایفشونه حالا ایفون نشد یه مدل گوشی بالاتر 

ایفون نرمالم که گرون نیست

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو♥🌛 (یه دختر ۱۹ ساله با یه دختر خوشگل کوچولو:)

حرف اون افراد که پیشنهاد خشونت دارن، کاملا اشتباهه. 

ولی درخواست اون بچه که ۱۵ سالش بود و پاسخ دادن به اون درخواست هم کاملا اشتباه بود. نباید براش خریداری بشه، اون هم با این روشی که برای رسیدن به خواستش در پیش گرفته.

نخریدن گوشی آیفون ( و اساسا نخریدن هر گونه گوشی هوشمند برای بچه ی ۱۵ ساله) اصلا به معنای بی مسئولیتی پدر و مادر نیست.

بعد توصیه اون یه عده اینه بچه بیارید خدا روزی رسونه

😂😂😂یکی پول نداشت اینجا ویارشو بخوره سومیشو حامله بود..

من از اینجا میترسم واقعا میگم نکنه واقعی باشن اینا

حرف اون افراد که پیشنهاد خشونت دارن، کاملا اشتباهه. ولی درخواست اون بچه که ۱۵ سالش بود و پاسخ دادن ب ...

اتفاقا گوشیه هوشمند کاملا مناسب ی نوجوان ۱۵ سالست

چه بهتر که گوشی ای که میخواد باشه

اونم پسر ۱۵ ساله نوجوان دچار غرور شدیداصلا مغز ندارن جلبکای توخالی

نه زدن تو دلشون میمونه حتی زن که میگیرن بهش میگن مثل شوهر خودم خیلی تودلش مونده که چرا کتک خورده و بااینکه باهام خوب نیست ولی هردفعه بهم میگه چون تو دلشون مونده

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم