من امروز بحث شد نامزدیم گفت اگ بخرم یکم کمک کن پولتو بزارم بانک باهاش وام بگیرم! تازه پولم ۱۰۰ تومنه ، ۲۰۰ تومن وام میدن بهش ! بعدش پولتو پس بدم البته پول من در برابر اون یک بیستمم نیست! من گفتم اصلا نمیدم دیگ نمیدی بهم. بعدا ناراحت شدم خودم ک خیلی بد گفتم چون هم اینکه قراره بعد اینکه وام گرفت پول منو بده هم اینکه برای جفتمونه خونه! بعد گفتم خونه رو میزنی مثلا دو دنگشو بنام من؟ گف اگ دو دوتا میکنی اینطوری ن تو ۲۰۰ تومن کلا بدی دو دنگ نمیشه! گف بدم میاد از مَن مَن کردنت! چطوری باید بهش بگم دوس دارم ب نام منم بکنه؟یا نباید اصلا بگم؟؟ آخه نگمم نمیکنه میکنه؟ ممکنه خوشش بیاد از اینکه کمکش کردم بکنه....درسته؟خیلیم بهش بر خورد گف تو تا الان خواستی چشم بسته پول دادم بهت ولی ب من گفتی نمیدی دیگ پولمو !
تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️
همون ۲۰۰ تومنی که ندادی و به جاش سهم خواستی، رو میگی کمک ؟ یا واقعا جای دیگه کاری کردی ؟
ن کاری نکردم واقعا ! اون اکثرا کنارم بوده و کمکم کرده
تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینجوری که شما توپت پره و میگی چند دونگش به نامم باشه...میخوای بگیم اصلا هشت دنگ به نامت بکنه 😁 هشت ...
خب ببین من خواهر خودم همینکار کردن بابام کمکشون کرد خونه خریدن فقط به این شرط که نصفش به نام خواهرم باشه و همینکارو هم کردن بابام همون اول شرط کرد. ما خودمون هنوز خونه نخریدیم!
خیلی خوبه از الآن قدر خودت رو میدونی راستش من خیلی همه جا قانع بودم الآن دارم چوبش رو میخورم بعد پان ...
اره خیلی خوبه ولی با سیاست باید میگفتم! باید یاد بگیرم طرز گفتنشو چون مهمه چطوری با پنبه سر ببری
خب ببین من خواهر خودم همینکار کردن بابام کمکشون کرد خونه خریدن فقط به این شرط که نصفش به نام خواهرم ...
خب همین دیگ اینم علنی گف نصف دنگشو بده سه دنگشو بزنم ب نامت
مامان خودم تو زندگی صبور بوده نتیجه ای نگرفته! باید یاد بگیرم با سیاست رفتار کنم ن خیلی ساده لوحانه
خب ببین من خواهر خودم همینکار کردن بابام کمکشون کرد خونه خریدن فقط به این شرط که نصفش به نام خواهرم ...
خودت داری میگی کمک کرده بابات .... درواقع انگار بابات برای دخترش خریده و این پول رو داده
اسی پولی نداده خب
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
مقاومت 😐😐😐 نمیدونم چرا اینهمه افراط و تفریط هست توی کار آدما ..... نه به شما و اینهمه طلبکار بودن ...
خب زن مگ برای کارای خونه از شوهرش پول میگیره ک مرد انقد محاسبه گر باشه! ب زبونی منم میگم ولی مهمه برام طرفم همه چیو برای خودش نخواد !
خب همین دیگ اینم علنی گف نصف دنگشو بده سه دنگشو بزنم ب نامت
تو میخوای مثلا مثل مادرت سادگی نکنی
ولی با این حرفها خودت رو داری کوچیک میکنی
داری میگی برات خرج کرده و .... یعنی آدم عوضی و بیخودی نیست
تو عجله داری میکنی و با این حسابگری هات فقط گند میزنی به رابطه تون و اعتمادش
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
من خاله خودم اول ازدواجشون نصف پول خونه رو داد شوهرش به نامش نکرد هنوز که هنوزه هر وقت دعوا یا بحثی ...
یعنی چی حق داشت! من اگ بودم خیلی رک میگفتم بزن ب نامم! من پولی ندادم دلی گفتم بزنه حتی ی دنگ! ولی خب دیگ نباید زور کنم بهش
خب زن مگ برای کارای خونه از شوهرش پول میگیره ک مرد انقد محاسبه گر باشه! ب زبونی منم میگم ولی مهمه بر ...
کامنت بعدیمو بخون، زیر همین کامنتت
خود دانی عزیزم....
تو میخوای مثلا مثل مادرت سادگی نکنیولی با این حرفها خودت رو داری کوچیک میکنیداری میگی برات خرج کرده ...
اهوم اینم هست
ن کاری نکردم واقعا ! اون اکثرا کنارم بوده و کمکم کرده
من دیگه حرفی ندارم واقعا
به جز همون آخرین کامنتم که گفتم