من امروز بحث شد نامزدیم گفت اگ بخرم یکم کمک کن پولتو بزارم بانک باهاش وام بگیرم! تازه پولم ۱۰۰ تومنه ، ۲۰۰ تومن وام میدن بهش ! بعدش پولتو پس بدم البته پول من در برابر اون یک بیستمم نیست! من گفتم اصلا نمیدم دیگ نمیدی بهم. بعدا ناراحت شدم خودم ک خیلی بد گفتم چون هم اینکه قراره بعد اینکه وام گرفت پول منو بده هم اینکه برای جفتمونه خونه! بعد گفتم خونه رو میزنی مثلا دو دنگشو بنام من؟ گف اگ دو دوتا میکنی اینطوری ن تو ۲۰۰ تومن کلا بدی دو دنگ نمیشه! گف بدم میاد از مَن مَن کردنت! چطوری باید بهش بگم دوس دارم ب نام منم بکنه؟یا نباید اصلا بگم؟؟ آخه نگمم نمیکنه میکنه؟ ممکنه خوشش بیاد از اینکه کمکش کردم بکنه....درسته؟خیلیم بهش بر خورد گف تو تا الان خواستی چشم بسته پول دادم بهت ولی ب من گفتی نمیدی دیگ پولمو !
تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️
همون ۲۰۰ تومنی که ندادی و به جاش سهم خواستی، رو میگی کمک ؟ یا واقعا جای دیگه کاری کردی ؟
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
خیلی خوبه از الآن قدر خودت رو میدونی راستش من خیلی همه جا قانع بودم الآن دارم چوبش رو میخورم بعد پانزده سال زندگی هیچی ندارم یعنی اگر همسرم بگه برو خودم میمونم و لباسای تنم از الآن بگی بنظرم کار بدی نمیکنی ولی شوهرت میفهمه که تو هم حق و حقوقی داری
من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من طلاهامفروختم یکسومشومن دادم فعلا سند نزدیک میگم سه دنگ بزنه عصبی میشه
اوه😅🥲
تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️
من بهشون حق میدم . بعد یه جمله ی زشت سریع درخواست دنگ کردید ادم شک میکنه. بعد از این اول فکر کنید بع ...
بخدا قصدی نداشتم ولی دوس ندارم اونم دو دوتا چهار تا بکنه و مقاومت کنه! حتی اگرم الکی بگه باشه و نزنه برام مهم نیست ولی مقاومتش اذیتم میکنه !
زوده برای این حرفا اگر خودش بنامت کرد قبول کن اگر نه این صحبتا رو بذار برای بعد که رفتین سر خونه و ز ...
اهوم
غلط کرده. بگو اگر راست میگی و خودت دو دوتاچهار تا نمی کنی چه عیبی داره خونه ای که با هم خریدیمم چند ...
اینجوری که شما توپت پره و میگی چند دونگش به نامم باشه...
میخوای بگیم اصلا هشت دنگ به نامت بکنه 😁 هشت بیشتر از شش هم هست 😁 اینطوری بهتره
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
به نظرم توقع زیادی اول زندگی خونه به نام کنه ۱۰۰ تومن پول شیرالات خونه هم نیست سریعم گفتی به نام کن، ...
😂😂😂😂🤦🏻♀️
بخدا قصدی نداشتم ولی دوس ندارم اونم دو دوتا چهار تا بکنه و مقاومت کنه! حتی اگرم الکی بگه باشه و نزنه ...
مقاومت 😐😐😐 نمیدونم چرا اینهمه افراط و تفریط هست توی کار آدما ..... نه به شما و اینهمه طلبکار بودن
نه به اونایی که توی سایت کتک میخورن و ...
غلط کرده. بگو اگر راست میگی و خودت دو دوتاچهار تا نمی کنی چه عیبی داره خونه ای که با هم خریدیمم چند ...
گف بده منم ب نامت کنم🥲 گفتم خب من توان مالیم اونقده! نمیتونم مث تو کار کنم اونطوری کمک کنم🥲
من خاله خودم اول ازدواجشون نصف پول خونه رو داد شوهرش به نامش نکرد هنوز که هنوزه هر وقت دعوا یا بحثی میشه خاله ام میگه چون پول زحمت کشی و به سختی دراورده بود...حق هم داشت
من تو هیچ خونه خریدنی با شوهرم شریک نمیشمچون اون همشو برا خودش میخواد و ی دنگ هم ب من نمیدهادم خوبیه ...
اهوم