2777
2789
عنوان

ازدواج

87 بازدید | 7 پست

از اولم خیلی ذوق ازدواج این چیزا رو نداشتم تا الان که 27سالمه  خواستگارامو رد میکردم میکنم  چن واقعا ذوقی ندارم  حالا ی خواستگاری دارم موقعیتش از همه ی خواستگارم بهتر  مهندس پتروشیمی متولد75  خیلی هم  پسر خوب خانواده داری هستش  حالا مامانم میگه اشتباه نکن  ردش نکن با پسر که حرف میزدم طفلی اینقدر ذوق هدف برنامه داشت از ازدواج تشکیل خانواده  که دلم واسش سوخت این با من ازدواج کنه بدبخت میشه بس که بی ذوق انگیزه هستم   میخام بهش بگم نه  مامانم میگه بیشتر فک کن باهاش آشنا شو  شاید فکرت دیدت عوض شد  اما من خودمو میشنلسم  من درس بشو نیستم  حالا چیکار کنم به نظرتون؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شاید نمیدونم کلا من از زندگیم پشیمونم از استعدادهای که حیف کردم از فرصتهای که نابود کردم

چرا دلت به حال اون پسره میسوزه بابا ببین پسره خوبیه اوکیه از همه لحاظ از دستش نده

چرا دلت به حال اون پسره میسوزه بابا ببین پسره خوبیه اوکیه از همه لحاظ از دستش نده

چن پر از شوق زندگیه   هدف داره عاشق بچه دارشدنو پدر شدنه من ی آدم افسرده بی ذوق انگیزه هستم که به زور دارم خودمو سر پا نگه میدارم 

چن پر از شوق زندگیه هدف داره عاشق بچه دارشدنو پدر شدنه من ی آدم افسرده بی ذوق انگیزه هستم که به زو ...

بگردم که چقدر شبیه منی

انگار همیشه سگ سیاه افسردگی بهم چسبیده 

ولی ببین همیشه این افسردگی ها همیشه  دلایل منطقی نداره میتونه یه ویتامین‌ تو بدنت کم باشه تا تو این احساس رو داسته باشی

یجوری رفتار کن که بعدا پشیمون نشی از انتخابی که کردی

حقیقتا‌ همیشه پدرمادرمون‌ پیشمون نیستن‌ ذات آدم امید و خانواده رو می‌طلبه‌ 

لطفااا‌ بیشتر بهش فکر کن اگه خواستی تو تلگرام‌ با وویس بیشتر میتونم باهات صحبت کنم 💗