2777
2789
عنوان

ازدواج

55 بازدید | 5 پست

از اولم خیلی ذوق ازدواج این چیزا رو نداشتم تا الان که 27سالمه  خواستگارامو رد میکردم میکنم  چن واقعا ذوقی ندارم  حالا ی خواستگاری دارم موقعیتش از همه ی خواستگارم بهتر  مهندس پتروشیمی متولد75  خیلی هم  پسر خوب خانواده داری هستش  حالا مامانم میگه اشتباه نکن  ردش نکن با پسر که حرف میزدم طفلی اینقدر ذوق هدف برنامه داشت از ازدواج تشکیل خانواده  که دلم واسش سوخت این با من ازدواج کنه بدبخت میشه بس که بی ذوق انگیزه هستم   میخام بهش بگم نه  مامانم میگه بیشتر فک کن باهاش آشنا شو  شاید فکرت دیدت عوض شد  اما من خودمو میشنلسم  من درس بشو نیستم  حالا چیکار کنم به نظرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید نمیدونم کلا من از زندگیم پشیمونم از استعدادهای که حیف کردم از فرصتهای که نابود کردم

چرا دلت به حال اون پسره میسوزه بابا ببین پسره خوبیه اوکیه از همه لحاظ از دستش نده

hope is dangerous thing for a woman like me to have