2777
2789

من امروز بحث شد نامزدیم گفت اگ بخرم یکم کمک کن پولتو بزارم بانک باهاش وام بگیرم! تازه پولم ۱۰۰ تومنه ، ۲۰۰ تومن وام میدن بهش ! بعدش پولتو پس بدم البته پول من در برابر اون یک بیستمم نیست! من گفتم اصلا نمیدم دیگ نمیدی بهم. بعدا ناراحت شدم خودم ک خیلی بد گفتم چون هم اینکه قراره بعد اینکه وام گرفت پول منو بده هم اینکه برای جفتمونه خونه! بعد گفتم خونه رو میزنی مثلا دو دنگشو بنام من؟ گف اگ دو دوتا میکنی اینطوری ن تو ۲۰۰ تومن کلا بدی دو دنگ نمیشه!  گف بدم میاد از مَن مَن کردنت! چطوری باید بهش بگم دوس دارم ب نام منم بکنه؟یا نباید اصلا بگم؟؟ آخه نگمم نمیکنه میکنه؟ ممکنه خوشش بیاد از اینکه کمکش کردم بکنه....درسته؟خیلیم بهش بر خورد گف تو تا الان خواستی چشم بسته پول دادم بهت ولی ب من گفتی نمیدی دیگ پولمو ! 

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ساختیم به نام شوهرمه

نگفتی ب نام من کن بهش؟

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️

بکنه نکنه شو نمیدونم خودتون میدونین ولی من به پسر حق میدم اوایل نخواد مالی به اسم خانم کنه حقیقتش

اوممم اینم درسته 

خب راست میگه ۲۰۰ تومن اصلا ب دنگ میرسه مگه!هنوزم خیلی زوده ! نامزدین حالا

😂🤦🏻‍♀️بابا خب ب هرحال منم کمک کردم

به نظرم توقع زیادی اول زندگی خونه به نام کنه ۱۰۰ تومن پول شیرالات خونه هم نیست سریعم گفتی به نام کن، همونم که بنده خدا گفته پس میدم 

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
بکنه نکنه شو نمیدونم خودتون میدونین ولی من به پسر حق میدم اوایل نخواد مالی به اسم خانم کنه حقیقتش

منم بهش حق میدم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

غلط کرده. بگو اگر راست میگی و خودت دو دوتاچهار تا نمی کنی چه عیبی داره خونه ای که با هم خریدیمم چند دونگشو به نام من بزنی. فقط لب و دهنی اما به حرف خودتم اعتقاد نداری. چرا من پول بدم در حالی که به نامم نمی کنی. اگر همه پولشو خودت می دی بزن به نام خودت من برام مهم نیست اما اگر قراره منم کمک کنم پس حقمه چند دونگش به نامم باشه

من تو هیچ خونه خریدنی با شوهرم شریک نمیشم

چون اون همشو برا خودش میخواد و ی دنگ هم ب من نمیده

ادم خوبیه ولی ب اسم من نمیکنه و خب منم محاله پولمو بدم بهش برا چیزی ک فقط ب نام خودشخ

تا حالام کلی کمکش کردم ولی فقط ضرر کردم و پولام بی ارزش شدن، ی تشکرم ب زبونش نیومد

الان دارم پولامو پس انداز میکنم ب اسم خودم ی خونه بخرم

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒