2777
2789
عنوان

پیش اومده فکر کردن پسرم داداشمه

192 بازدید | 21 پست

امروز با پسرم ۱۹سالشه جایی بودم ،وقتی فهمیدن پسرمه تعجب کردن ،خواهر شوهرم وقتی شنید گفت اتفاقا سنت خیلی نشون میده 😄😀

خودم متولد ۶۰ ام ،قبل از این برام مهم نبود اصلا سن و سال واقعا خندم گرفت از حسودی خواهر شوهرم 

البته چند بار پیش اومده حتی با دخترم ۱۴ سالشه گفتن نمیخوره مادرش باشی 

چون ریزع میزم 😃

ایول😍😍😍

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

❤️♥️🥰

🫂🫂😍اون  عمشونم ول کن. معلومه حسودی کرده

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

چه رکه خواهر شوهرتمنم دخترم۱۹خودم متولد ۶۲گاهی پیش اومده بگن خواهرید

اره حسوده یه مقدار،البته خیلی رو سن وسال حساسه ،برعکس من برام مهم نیس 

اخه سن وسال چه اهمیتی داره 

مهم انسان تنش سالم باشه