2777
2789
عنوان

شوهرم هیچ مسافرتی باهام نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 46 پست
علت کارشهخودمون خیلی سخت شده پول درآوردن دیگه مردی هم که کارش آزاده واقعا بیشتر روش فشارهولی دست نکش ...

بابا آنقدر گفتم

وضع مالیمون بد نیست، حتی هتل هم میتونه ببره

به خاطر پولش نیست

I will always love you❤️💖💗

علت کارشهخودمون خیلی سخت شده پول درآوردن دیگه مردی هم که کارش آزاده واقعا بیشتر روش فشارهولی دست نکش ...

شاید چون وقت نداره

ولی آخه تو 5 سال ما یه بار نباید بریم مسافرت؟

نمیدونم واقعا

وقتی گفت نمیاد یجوری رفتار کردم انگار برام مهم نیست ولی بعدش گریه افتادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دیگه درونگرا ها اینطورین خیلی سخت می‌رن سفر روی صمیمیتون کار کن تا میتونی

چی بگم... دیگه فکر نمیکردم 5 سال یه بار هم جایی نریم یا همه ش مجبور باشم تنها باشم در حالی که بقیه با همسرشون هستن

رابطمون خوبه خدا رو شکر 

نه حرف شنوی از خانوادش نداره ولی میدونم نمیخواد ناراحتشون کنه، کارش هم با اونا شریکهپنهان کار هست قب ...

خیی ها این جورین 

دو تا  از دوستام هم دقیقا همین جورین یکی  شوهرش پول میده میگه با خانوادت برو هر جا دوست داری خرج خانواده رو هم میده میگه  من از مسافرت خوشم نمیاد 

اون یکی دیگه هم زنشو با همه میفرسته ولی خودش نمیره 

صبح تا ظهر، بعد از ظهر تا آخر شبمشهد با قطار میخوایم بریم

پس باید قبول کنی

همسرت اهل سفر نیست

خونه رو دوست داره

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خب همش که نمیشه اینجوری

برو عشقو حال کن 

جوش نزن 

منم الان دارم همینجوریمیشم با این تفاوت که من دوست ندارم با همسرم برم هر موقع بخوام جایی برم یه جوری برنامه میریزم که نباشه 

یا لحظه ی اخر کنسل میکنم 

چرا؟

چون 

۱.. با رانندگیش فقط استرس میگرم اون قدر بد میره و با بقیه کل کل میکنه 

۲..انی عصبانی میشه و داد و بیداد میکنه باز زود یادش میره که من یادم نمیره

۳.. خدا نکنه حرفی بزنم یا مثلا اگه از  خانوداده ی من کسی باشه چیزی بگه حالا حالاها یادش نمیره هر جایی همون و یاد اوری میکنه 

برای همین ترجیحم اینه با بچه تنها برم ولی اعصابم اروم باشه و لذت ببرم