2777
2789
عنوان

شوهرم هیچ مسافرتی باهام نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 46 پست

همسر منم اهل مسافرت نیست، با مسافرت حال نمیکنه .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
خب کار داره شاید همسر من هم کارش آزاده غیر عید جایی نمی‌ریم اگر هم بریم دو سه روزه میریم نمیشه بهش ب ...

خب عید پیک کاری شوهرمه و ما عید هم جایی نمی‌ریم. کلا تو سال سه روز تعطیله، عاشورا، 28 صفر، و 21 رمضان. 

I will always love you❤️💖💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی مردا با خانواده حال نمی کنن نمی دونم چرا مثلا با رفیقش دوتایی میره ولی با من نمیاد مثلا چون شا ...

نه شوهرم درونگراست و من برون‌گرا، دو سه تا رفیق داره، با اونا هم جایی نمیره، حتی عروسیمون دعوتشون نکرد😐😅

والا برو خداروشکر کن با پدرشو خانواده ش زورت نکرده بری باهاشون مسافرت و فهمیده شخصی تو اون جمع که مم ...

خب میخوام دلیلشو بدونم

خانوادم خیلی به ما لطف دارن، و کمکمون هستن. در حدی که پدرشوهرم میگفت اگه مامانت باهات بیاد مسافرت خیلی بهتره (چون بچه کوچک دارم) خیلی هم به همسرم احترام میزارن، البته همسرم هم با اونا رابطه ش خوبه و احترام شون رو نگه میداره. 

دلیلشو نمیدونم، خیلی دلم میخواد بفهمم. 

خب عید پیک کاری شوهرمه و ما عید هم جایی نمی‌ریم. کلا تو سال سه روز تعطیله، عاشورا، 28 صفر، و 21 رمضا ...

باهاش تو خوبی خوشی صحبت کن 

بگو که خیلی دوست داری حداقل سالی دوبار یه سفر ولو دو روزه برید 

گاهی تصویر سازی کن ، که وای دلم میخواد الان مشهد باشیم، دو تایی تو صحن نشسته باشیم دخترامون تو صحن بدو بدو بکنه

یا مثلاً تو جنگل، لب ساحل اینطوری 

بگو که متوجه شرایط کاریش هستی 

با لحن قاطع و آروم بگو، یکم هم هیجان موقع تصویر سازی 

ببین چی میگه 

غر زدن و شکایت و گله و اینا هم اصلا

خب میخوام دلیلشو بدونمخانوادم خیلی به ما لطف دارن، و کمکمون هستن. در حدی که پدرشوهرم میگفت اگه مامان ...

اصولا بیشتر مردا همینن با خانواده زنشون راحت نیستن اسم ما زنا در رفته اگه راحت نباشیم عا اخلاقش بده خوش سفر نیستو با همه جنگ داره در صورتی که مرداخودشون بدترن 

باهاش تو خوبی خوشی صحبت کن بگو که خیلی دوست داری حداقل سالی دوبار یه سفر ولو دو روزه برید گاهی تصویر ...

همه ی این کارارو کردم با چه آب و تابی

احساس میکنم خودشم دوست داره بریم ولی نمیتونم بفهمم علتش چیه که نمیبره

به خاطر همین هر جا که میگم برم قبول میکنه

اصولا بیشتر مردا همینن با خانواده زنشون راحت نیستن اسم ما زنا در رفته اگه راحت نباشیم عا اخلاقش بده ...

آخه جور باشه در حد یه روز میاد، یا تابستونا خودش پیشنهاد میده بریم پارک با خانوادم

نمیدونم واقعا 

کار فول تایم منظورت چیه اسی ؟ هیشکی که ۲۴ ساعته کار نمیکنه..... برای زندگی هم اکثرا تمام وقت کار میکنن

حتی بیشتر از یه شغل دارن

شوهرت دلیل اصلیش رو خودش باید بهت بگه

ولی شاید ماشین نداشتنش هم تاثیر داره

شاید دوست نداره تو ماشین بقیه

نمیدونم والا

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

همه ی این کارارو کردم با چه آب و تابیاحساس میکنم خودشم دوست داره بریم ولی نمیتونم بفهمم علتش چیه که ...

علت کارشه

خودمون 

خیلی سخت شده پول درآوردن دیگه 

مردی هم که کارش آزاده واقعا بیشتر روش فشاره

ولی دست نکش از صحبت کردن 

حتی بذار بدونه اگر از لحاظ مالی سختشه ، شما با غذا های حاضری و کم خرج هم بهت خوش میگذره 

شوهرمنم اینجوره و دلیلش کمالگرایی  شدیده ینی باید بریم بهترین هتل بهترین جا بهترین خرید جیبی پرپووول ک هیچوقت همش باهم نیست  

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

کار فول تایم منظورت چیه اسی ؟ هیشکی که ۲۴ ساعته کار نمیکنه..... برای زندگی هم اکثرا تمام وقت کار میک ...

صبح تا ظهر، بعد از ظهر تا آخر شب

مشهد با قطار میخوایم بریم