2777
2789
عنوان

رابطه سه ساله

704 بازدید | 60 پست

از یه رابطه سه ساله اومدم بیرون 

خیلی واسم سخت بود دل کندن ازش ولی  بغضی وقتا نمیشه دیگه هرکاری میکنی نمیشه  

خیلی عصبی شدم خیلی 

مامانم میگه برو مشاوره بنظرتون تاثیری داره؟ 

همش میخام بهش پیام بدم ولی باز بزور خدمو راضی می‌کنم بیخیال بشم

دوستی رفیقی هیچی ندارم باهاش حرف بزنم 

احساس خفگی دارم واقعا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره برو تاثیر داره همین که حرفم بزنی خالی میشه خیلی چیزا نمیشه به کسی گفت که میشناست

اره این چیزا اولش طبیعیه فقط زمان کمرنگش میکنه همینجوری ک وابسته شدی ب بودنش بعدنم عادت میکنی ب نبودنش و حست میخابه 

عزیزم... هدفت از رابطه چی بود؟

هدفمون ازدواج بود ولی مامانش راضی نشد خودشم هیچ تلاشی نمیکرد فقط میخاست منو داشته باشه همینطوری الکی تا آخر عمر دوست بمونیم 

اگر هدفت ازدواج بود! این ادم اگر بگیر بود همون سال اول اقدام میکردن نه که بزاره سه سال بگذره. فقط سه سال وقتت رو تلف کرده و کلی از گزینه های ازدواجت رو بخاطر اون ادم از دست دادی. ببخشید اینو میگم اما این روابط علافیه فقط. طرف اونقدری دوست نداره که بخواد بشب عزیز زندگیش و رسمیت کنه... 

چیشد کات کردی حتما دلیل مهمی بوده هروقت میخوای بری سمتش ب اون دلیل فکر کن اره تراپی هم خیلی کمک میکن ...

بعد س سال رفت با خانوادش حرف زد برا ازدواج راضی نشدن گفتن باید سنتی ازدواج کنی فامیل باشه 

اونم اومد پیش من گفت من نمیتونم جلو خانوادم وایسم توروم دوست دارم همینطوری دوست بمونیم اول قبول کردم جون واقعا دوستش دارم  ولی بعد فکر کردم دیدم نمیشه اینجوزی :) تمومش کردم 

هدفمون ازدواج بود ولی مامانش راضی نشد خودشم هیچ تلاشی نمیکرد فقط میخاست منو داشته باشه همینطوری الکی ...

دیگه بدتر. این ادم برات هیچ تلاشی نکرده همون بهتر کات کردی. قرار نیست تا اخر عمرت دوستش بمونی. اون میره ازدواج می کنه و تورو تو اب نمک نگه میداره از زندگیت میوفتی ایندت رو خراب می کنه

بعد س سال رفت با خانوادش حرف زد برا ازدواج راضی نشدن گفتن باید سنتی ازدواج کنی فامیل باشه اونم اومد ...

بهترین کارو کردی عزیزم 

کاریش نمیشه کرد برگردی بدتره اخر ک نمیتونین باهم بمونین فایده ای نداره حتما برو مشاوره

دیگه بدتر. این ادم برات هیچ تلاشی نکرده همون بهتر کات کردی. قرار نیست تا اخر عمرت دوستش بمونی. اون م ...

اره میدونم بعضی وقتا دوست داشتم ب قلبم عشقم نیست به عمل کردنه این هیچ تلاشی نکرد برامن