2777
2789

میشه اصلا برای ۲ نفر با ی دونه رون شام پخت؟

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

سمبوسه 

سالاد ماکارونی 

الویه 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سمبوسه سالاد ماکارونی الویه

سمبوسه چطوری؟سیب زمینی و مرغ پخته رو باهم بریزم تو نون یعنی؟

الویه خیلی چربه،نمیتونم بخورم با اینکه عاشقشم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

باید با چیز دیگ قاطیش کنی مثلا ی دونه رون رو میشه تو میکسر ریخت با سیب زمینی و پیاز و.. شامی گذاشت 

یا ماکارانی کم درست کرد با گوشتش 

یا ابپزش کرد پورش کنی توی سالادا استفاده بشه 

یا برنج بپزی گوشتشو نصف نصف بزاری

یا قاطی مواد ابدار برنجت بریزی مث استانبولی و اینا 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
سمبوسه چطوری؟سیب زمینی و مرغ پخته رو باهم بریزم تو نون یعنی؟الویه خیلی چربه،نمیتونم بخورم با اینکه ع ...

ریش میکنی 

سی زمینی فلفل دلمه هویج خیارشور هر چیزی داشتی پیاز سرخ شده نعنا خشک پنیر پیتزا نمی‌دونم قارچ ذرت 

قاطی کن بزار وسط نون لواش بپیچ ، آموزش پیچیدنش هست بزار روغن بپز

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

اون من می‌بودم پراش میدادم خدا شاهده😂😂😂😂

چی؟