2777
2789
عنوان

بی محلی شوهر از روی عمد

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 29 پست
اصلا واکنش نشون نده زندگی روزمرتو ادامه بده خودت رو سرگرم کن تا تسلیم نشی

خیلی سخته نمیتونم بیخیال باشم .بعد اینکه میبینی چیزی لازم دارم باید بهش بگم ولی جوابمو نمیده بدتر غرورم خرد میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته نمیتونم بیخیال باشم .بعد اینکه میبینی چیزی لازم دارم باید بهش بگم ولی جوابمو نمیده بدتر غر ...

بچه نداری 

خب خودت بخر کاری نکن محتاجش بشی منم دارم مثل خودش بعد۱۶سال زندگی رفتارمیکنم ببینم چطورمیشه😃

به بچت بگو بخره من رمز های دوم کارت شوهرم بلدم خودم جابه جا میکنم نیازی به اوندارم

ب من نمیده رمزشو 

بعد اینکه موقعی نیازه واسه خونه و اونم کم محلی میکنه اصلا نمیشه بهش گفت 

خب شماهم نپز بگو قهربودی چطور بهت میگفتم شماهم براش قیافه بگیر

والله باید همین کارو کنم 

بدیش اینه محبت میکنم و میرم سمتش بیشتر بی محلی میکنه .محبتم نمیکنم و بی محلی میکنم کارایی رو میکنه ک من دوست ندارم ک بیشتر اذیت بشم مثلا میره برا ماملنش ی چیزی میخره یا خرج میکنه واسش و ازین دسته چیزا