2777
2789
عنوان

دبیری زبان انگلیسی فرهنگیان

75 بازدید | 5 پست

سلام دوستان کسی میدونه برای قبولی آموزش زبان دانشگاه فرهنگیان باید چی کار کرد ؟ منظورم اینه که باید کنکور زبان رو شرکت کرد درسته ؟ من رشتم انسانیه آیا میتونم سال بعد کنکور زبان بدم برا فرهنگیانش ؟

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

آره کنکور زبان بده میتونی

مرسی عزیزم .. من زبانم خوب نیست زیاد تا حالا هم کلاسش شرکت نکردم به نظرت میتونم موفق شم ؟

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم .. من زبانم خوب نیست زیاد تا حالا هم کلاسش شرکت نکردم به نظرت میتونم موفق شم ؟

خب اگر تلاش کنی تست بزنی یاد بگیری قبول میشی از الان تلاش کنی اوکیه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
خب اگر تلاش کنی تست بزنی یاد بگیری قبول میشی از الان تلاش کنی اوکیه

راستش هدف اصلیم دبیری های رشته خودمه ولی میگم در کنارش اگه بتونم برای دبیری زبان هم کنکور بدم بازم ممنون عزیزم 

راستش هدف اصلیم دبیری های رشته خودمه ولی میگم در کنارش اگه بتونم برای دبیری زبان هم کنکور بدم بازم م ...

موفق باشی

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1