2777
2789
عنوان

نامزدی من بهم خورد 😔🥲💔

235 بازدید | 10 پست

نامزدم یه شب اومد بهم زنگ زد گفت از یه دختر دیگه خوشم اومده نامزدی بهم زد بعد من خیلی دوسش داشتم زدم زیر گریه و حتی تا خودکشی کلی قرص خوردم ولی خب مامانم بردم بیمارستان معدم شستشو دادن الانم بهترم ولی خیلی از دست اون آدم بی شعور ناراحتم هر چی بهش زنگ میزنم جوابم نمیده منم بیخیالش شدم خداروشکر حتی دستشم بهم نخورده بود ولی بازم ناراحتم😔😔💔

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

چندسالته گلم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه زنگ زدنت چیه 

بکش سیفونو ، بزار بشوره بره تو چاه خلا 

صد در صد لیاقتت بیشتر از اون هول هست

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️                                                 

گیر چه عتیقه ای افتاده بودی

دیدی؟ ولی از یه لحاظ هم خوشحالم که شناختمش چه آدم خیانتکاری

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

چندسالته گلم

۲۱

عزیزم خداروشکر الان متوجه شدی چه آدمیه نه تو زندگی مشترک خوش حال باش که از این آدم سمی دور شدی انشالله یکی مثل خودش نصیبش بشه خدای توم بزرگه 

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه