2777
2789
عنوان

پسرهمسایه با پدوفیلی حرف میزد

164 بازدید | 19 پست

بچه ها میشه راهنمایی کنین

تو اتاق بودم که صدای بچه ها رو شنیدم اولش گوش نمیکردم ولی یهو شنیدم از اندام جنسی میحرفن دیگه از پشت پنجره گوش دادم چون بچه های منم کوچه بودن و من خیلی حساسم بخاطر همین دوست نداشتم شاهد همچین حرفایی باشن

ولی متاسفانه مجبور شدم بدون صداگوش بدم که پسره داشت انلاین بازی میکرد واز یه طرفم با یه مردی حرف میزد که ازش درمورد...میحرفید

یعنی چندش آورترین حرفا بود،اخه یه بچه چرا باید همچین حرفایی بزنه

دست و پاهام سرد شدن خیلی ناراحت شدم که اون پسره دوست بچه هام هست نمیدونستم چیکار کنم

بچه هامو اوردم خونه و تنبیه کردم دیگه بااون پسره دوست نباشن ولی باز میترسم

ایا طرف پدوفیل بود که پشت بازی انلاینی به این پسره یه جورایی اموزش س... میداد؟

میخاستم به مادرش خبر بدم ولی شوهرم نذاشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب بچه هاتون اموزش بدین ک مراقب باشن و اینک حتما ب مادر پسره بگو بعدش هرچی شد دست خودشون

شوهرم گفت بچه مردم به ما ربطی نداره باید نذاریم بچه ما بهش نزدیک شه ولی نمیدونم چیکار کنم که پسرمو ازش دور نگه دارم

چون مشخص بود این پسره خیلی وقته باش میحرفه البته سنی هم نداره شاید شش هفت سالش باشه

شوهرم گفت بچه مردم به ما ربطی نداره باید نذاریم بچه ما بهش نزدیک شه ولی نمیدونم چیکار کنم که پسرمو ا ...

عزیزم بچه مردم بالاخره همسایتونه اونقدا دورم نیست حالا دورازجون فرض کن ی اتفاقی واسه بچه تو بیوفته روحتم خبرنداشته باشه ها بعد طرف بگ بچه مردمه ب من چ 

اینجوری ک نمیشه 

تو ب مادرش بگو و با بچه هاتم صحبت کن یهو الکی نزن و نگو ک دوستیشونو کم کنن کم کم تمومش کن و نظارت داشته باش وقتی تنهان از دور یا پنجره و... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
ایا ممکنه اون فرد پدوفیل باشه؟

بین پسرای نوجون صحبت در مورد مسائل جنسی پیش میاد.

اون طرفم نمیدونم چند سالشه ممونه پدوفیل باشه، مریضی جنسی دیگه ای داشته باشه.ولی مطمئن باش آدم آدم نرمالی نیست‌

ولی شما بچه هاتونو نترسونین و از دور خیلی مراقبشون باشید

بین پسرای نوجون صحبت در مورد مسائل جنسی پیش میاد.اون طرفم نمیدونم چند سالشه ممونه پدوفیل باشه، مریضی ...

نوجوان نبود

پسرهمسایه شش هفت سالشه طرفی هم که صداش پشت گوشی میومد بزرگسال بود شاید بالای۲۰سال شایدم بیشتر

بین پسرای نوجون صحبت در مورد مسائل جنسی پیش میاد.اون طرفم نمیدونم چند سالشه ممونه پدوفیل باشه، مریضی ...

صحبت درمورد مسائل جنسی با بقیه مسائل زناشویی فرق داره

این فقط از س...میحرفید این خیلی چندشه مثلا میگفت من بات اینکارو(س...)میکنم

نوجوان نبودپسرهمسایه شش هفت سالشه طرفی هم که صداش پشت گوشی میومد بزرگسال بود شاید بالای۲۰سال شایدم ب ...

۷ سالش بود؟ اصلا پسره بگه مسئله ی جنسی چیه؟!!

پدوفیلیه دیگه پرسش نداره.

به مامان پسره غیر مستقیم بگو گوش بزنگ باشه