2777
2789

انقدر عصبانیم به حدی که نفس تنگی گرفتم از،  از درون حس میکنم خشمم داره منفجر میشه دوست دارم جیع بزنم داد بکشم گریه کنم😆سر یکی خالی کنم یا با به نفر دعوا کنم ای کاش فقط چند روز قبل پری اینطوری میشدم از یک هفته تا ده روز قبلش علایم روانیش شروع میشه برای من از،  بی حوصلگی گرفته تا خشم وعصبانیت

. انقدر عصبانی هستم فکر کنم این دوران اگر داخل لیگ بوکسی چیزی شرکت کنم مدال بیارم

بعد این مردک احمق نوشته پروسه زایمان طبیعی خیلی راحته  یه بارم تو عمرش تغییر هورمونی پریودی تجربه نکرده و. نظر میده

😎💚🐬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر حساس ادایی هستین اخه شماها من ک بشم یانشم فرقی ب حال اعصابم نداره هنیشه ریلکسم گاری ب این پریودای ادای ندارم😆😁

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

چقدر حساس ادایی هستین اخه شماها من ک بشم یانشم فرقی ب حال اعصابم نداره هنیشه ریلکسم گاری ب این پریود ...

حتما ساختار شیمیایی مغز شما هورمون خوب ترشج میکنه ما ادایی نیستیم عزیزم هورمون سروتونین درست ترشح نشه زندگیت تاریک میشه🥲

😎💚🐬
چقدر حساس ادایی هستین اخه شماها من ک بشم یانشم فرقی ب حال اعصابم نداره هنیشه ریلکسم گاری ب این پریود ...

همه مث هم نیستن  منم تقریبا بی تفاوتم    ولی  بعضیا اینجوری میشن دست خودشون نیس ک