2777
2789
عنوان

حکمت این بی اعصبابی داخل پریودی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 28 پست
چقدر حساس ادایی هستین اخه شماها من ک بشم یانشم فرقی ب حال اعصابم نداره هنیشه ریلکسم گاری ب این پریود ...

بخدا نمیتونی درک کنی ، ادا نیست واقعا 

من سگگگگگ میشم میوفتم به جون شوهرم اونم سگ میکنم میشه یه دعوای خیلییییییی بزرگ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما ساختار شیمیایی مغز شما هورمون خوب ترشج میکنه ما ادایی نیستیم عزیزم هورمون سروتونین درست ترشح نش ...

جدی من ک توجه نمیکنم کلا میدونی روی تمام مسائل ریکسماکاری ندارم شاید سالی یبار قاطی کنم اونم باز کسی متوجه نمیشع تاحدودی 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

من که چندبار تا مرز طلاقم رفتیم باشوهرم انقدرررررر عصبانی میشم قبل پریودی

واای منم 🤦‍♀️🤭شوهرم زنگ میزنه میگه دستور چیه اگه میخوای خونه نیام اگه دوس داری بیام فقط بگو من چه غلطی بکنم تو بدتر نشی 😂

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

جدی من ک توجه نمیکنم کلا میدونی روی تمام مسائل ریکسماکاری ندارم شاید سالی یبار قاطی کنم اونم باز کسی ...

اره خوش شانسی بعضیا ژنتیکا این هورمون کم ترشح میشن موقع پریودی اذیت میشن ار نظر روانی مکمل و قرصش هست ولی من دوست ندارم استفاده کنم عزیزم 

😎💚🐬
بخدا نمیتونی درک کنی ، ادا نیست واقعا من سگگگگگ میشم میوفتم به جون شوهرم اونم سگ میکنم میشه یه دعوای ...

ببین من یباراینجوری شدم حانله بودم دلم میخاست گیربدم دعواکنم الکی الکی اخرش ک زود سقط کردم تاحدودی میفهمم چی میگی ولی دیگه اینجوری نشدم چون دیگه حامله نشدم 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

واای منم 🤦‍♀️🤭شوهرم زنگ میزنه میگه دستور چیه اگه میخوای خونه نیام اگه دوس داری بیام فقط بگو من چه ...

باز خوبه درک میکنه شوهر من درک نمیکنه اصلا ، نمیفهمه فکر میکنه من بهش گیر میدم دوتامونم میوفتیم به جون هم همدیگرو پاره میکنیم 

ببین من یباراینجوری شدم حانله بودم دلم میخاست گیربدم دعواکنم الکی الکی اخرش ک زود سقط کردم تاحدودی م ...

خداروشکر عزیزم  خیلی حس بدیه امیدوارم تجربش نکنی چون خودتم نمیفهمی چرا عصبانی هستی 

😎💚🐬
ببین من یباراینجوری شدم حانله بودم دلم میخاست گیربدم دعواکنم الکی الکی اخرش ک زود سقط کردم تاحدودی م ...

من هرماه اینجوری میشم ، ماه پیش با شوهرم کتک کاری کردیم دعوا به خانواده ها کشید آبروریزی و ... دلم میخواد بمیرم بخدا راحت بشم 

من هرماه اینجوری میشم ، ماه پیش با شوهرم کتک کاری کردیم دعوا به خانواده ها کشید آبروریزی و ... دلم م ...

تحمل کن قران بخون ازخدا کمک بهواه عزیزم اندژی منفیارو دورکن ازخودت تلقین هس بنظرم شرایط شمابیشتر ک اینجور منجرب دعوا و جنگ روانی میشه

تحمل کن قران بخون ازخدا کمک بهواه عزیزم اندژی منفیارو دورکن ازخودت تلقین هس بنظرم شرایط شمابیشتر ک ا ...

بعد که آروم میشم با خودم میگم خاک تو سرم مثلا من چه مشکلی دارم که سرش دعوا انداختم و... 

بعد که آروم میشم با خودم میگم خاک تو سرم مثلا من چه مشکلی دارم که سرش دعوا انداختم و...

هموناک گفتم انجام بده بخداخوب میشیباخودت تکرارکن