2777
2789
عنوان

از هفته چند ساک بیمارستان ببندم

222 بازدید | 29 پست

فردا36هفتم کامل میشه کی ساک بیمارستان ببندم بچه دوممه با اختلاف 3سال میگن بچه دوم زوتر به دنیا میاد می‌خوام آمادگی داشته باشم 

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام گلم هرچه زودتر میخوای بزار اروم اروم بچین که به خودتم فشار نیاد کار از محکم کاری که عیب نمیکنه ...

خیلی ممنون عزیزم کم کم شروع میکنم چیدن وسایلاش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

اگه طبیعیه هنوز وقت داری حتی ۲۰ روز هم جا داری

اره طبیعیه ولی چون زایمان دوممه بچم دختره میگن زودتر میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره طبیعیه ولی چون زایمان دوممه بچم دختره میگن زودتر میاد

ن بابا.اصلا خودتو اذیت نکن بخودت فشار نیار.بزار بچت قشنگ وزن بگیره تا ۳۹ ۴۰ هفته

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
ن بابا.اصلا خودتو اذیت نکن بخودت فشار نیار.بزار بچت قشنگ وزن بگیره تا ۳۹ ۴۰ هفته

همین الانشم وزنش زیاده تا 40هفته که پدرم درمیاد😆

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان ببند خب چرا بندازی عقب

میگن زوده نمیدونم چکارکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم از قدیم 7ماهگی همه چی رو برای ورود بچه آماده میکردن

الآن دیگه ساکتو ببند که وسایلت آماده باشن یه بار نصف شبی چیزی لازمت میشه گیر نیفتی

شهرزاد : اگه دوسش دارین حفظش کنین با چنگ و دندون. چون زمان که می گذره هیچ چیز سخت تر از،از دست دادن کسی نیست که برای از دست ندادنش باید با جون و دل می جنگیدین                                          🥰🥰🥰پای تو که وسط باشدانتظار شیرین می شود …!🥰🥰🥰
عزیزم از قدیم 7ماهگی همه چی رو برای ورود بچه آماده میکردنالآن دیگه ساکتو ببند که وسایلت آماده باشن ی ...

مرسی گلم کم کم شروع میکنم 🌺

1
5
10
15
20
25
30
35
40