2777
2789
عنوان

دخترم ی سالش اسهال ث‌استفراغ ث‌تب داره داروهاش اصن نمیخوره 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم دکتر از کجا میدونی برای اسهال بده؟خود من که خوردم اسهالم قطع شده...

علمی میدونم

یه اسهال داریم اصلا به اسم اسهال نوپایان به خاطر آبمیوه به وجود میاد

بچه ها با شما فرق دارن

علمی میدونمیه اسهال داریم اصلا به اسم اسهال نوپایان به خاطر آبمیوه به وجود میادبچه ها با شما فرق دار ...

این علم شما به درد خودتون میخوره الان یه پیک اومده که از آب میاد آبو باید جوشوند که مبتلا نشیم استفراغم معلومه که نباید وسط غذا آب ماست سالاد نوشابه و دوغ نخورد که مریض شدیم بالا نیاریم...شما از کجا میدونی گفتم آب سیب باعث تشدید اسهال میشه بگو به من...

دوست عزیزم سلام 🌷

می‌فهمم چقدر استرس و نگرانی داری، وقتی بچه‌ی یک ساله اسهال و استفراغ داره و هیچ چیزی نمی‌خوره، واقعاً سخت و خسته‌کننده‌ست. 

• علائم هشدار کم‌آبی: دهان خشک، بی‌حالی، کمتر ادرار کردن، پوست خشک یا شل، خواب‌آلودگی شدید. اگر دیدی این علائم هست، حتماً سریع به اورژانس برو.
  • اولویت با مایعاتست، نه غذا. حتی چند قاشق کوچک ORS یا شیر مادر/شیر خشک هم خیلی مهمه.
  • با قاشق یا سرنگ کوچک (بدون سوزن) هر بار ۲–۵ میلی‌لیتر بده و خیلی آرام تکرار کن.
  • تزریق تدریجی: هر چند دقیقه یک بار بده، نه همه‌ی مایعات یک‌باره.
  • خنک یا کمی گرم: بعضی بچه‌ها ORS خیلی سرد یا خیلی گرم نمی‌خورند، دمای معتدل بده.
  • مزه کمی تغییر بده: گاهی کمی آب‌میوه رقیق (مثل سیب رقیق) یا کمی آب گرم مخلوط ORS، بچه را تشویق می‌کنه.
  • وقتی کمی اشتها پیدا کرد، غذاهای سبک مثل برنج آب‌پز، سیب‌زمینی پخته، موز بده.
  • فعلاً غذاهای سنگین یا چرب ممنوع تا روده‌ها آرام بشن.
  • اگر بچه سفکسیم یا هر آنتی‌بیوتیک دیگری را نمی‌خورد و نمی‌توانی مجبورش کنی، با پزشک تماس بگیر تا راه جایگزین بده.
  • مهم‌تر از همه دارو، پیشگیری از کم‌آبیه.
  • اگر اسهال و استفراغ بیش از ۲۴–۴۸ ساعت ادامه داشت یا علائم کم‌آبی شدید شد، سریعاً به اورژانس برو.
  • حتی اگر ORS نمی‌خوره، ممکنه نیاز به تزریق وریدی مایعات داشته باشه.
  •   لطفا به کانال یوتیوب من  doctorkoodakshoma  بپیوندید تا  مطالب روزانه علمی پزشکی کودکان را در کنار هم بررسی کنیم ...سپاسگزارم ★

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1