2777
2789

من باردارم تو این دوران گوه ترین رفتارارو داشت باهام 

این ب کنار پدرش رفت کربلا اومد من ازش مریضی گرفتم چند روزه مریضم اصلا محل نمیده انگشتشو با چاقو بریده من بااین حالم هی دارو و اینا بهش میزدم

دیروز لباسارو میخاست پهن کنه فقط گفتم نمیتونم پهنشون کن گفت انگشتم فلان بهمان خودم پاشدم انجام دادم

بعد شب ساعت ۳ رفیقش زنگ زده مغازه داره بار برام اومده منه مریض و تنهارو ول کرده رفته کمک رفیقش بار خالی کردن 

بعدم اومده خوابیده تا الان

الان بحثم شد گفتم بمن میرسی انگشتت میخاد قطع شه بعد تونستی بری برا مردم کار میگه کم گوه بخور منم گفتم تورو نمیخورم یکم قدقد کرد برا خودش منم جوابشو ندادم

اخلاق و رفتارش خصوصا پیش بقیه خیلی بده باهام 

اما جوری برا مردم خوبه ک میگن این حرف نداره

اعصابم خرابه بخدا خوشبحال زنایی ک شوهراشون هواشونو دارن دوسشون دارن برا شوهراشون مهمن

من همیشه از خودم و زندگیم زدم براش توقع کم از ته دلمم دوسش داشتم اما الان دیگه برام مهم نیست واقعا

خیلی چیزا برام مهم بود و گاهی وقتا تا مرز سکته دق میخوردم براش ولی الان نه تو عمرم خودمو ب این بی حسی ندیدم

نمیدونم چطور رفتار کنم و چکار کنم باهاش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر خودته دیگههر چی ادایی تر باشی احترامت بیشتره از اول همه کارا رو کردی پر رو شدهانگشتشو برید تو ...

تقصیر هیچ کدوم نیست حوصله شون سر رفته میپرن به هم بچه دار شن سر این‌چیزها دعوا نمیکن دغدغه شون میشه بچه🤣🤣

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

تقصیر خودته دیگههر چی ادایی تر باشی احترامت بیشتره از اول همه کارا رو کردی پر رو شدهانگشتشو برید تو ...

اره بخدا هرچی ناز داشته باشی بیشتر میخانت من با مردنمم شده کارامو خودم کردم یه استکان برام نشست این مدت

برا انگشتشم دلم براش سوخت فک کردم انسانه🫠

اره بخدا هرچی ناز داشته باشی بیشتر میخانت من با مردنمم شده کارامو خودم کردم یه استکان برام نشست این ...

واسه کسی تب کن ک واست تب کنه

وقتی میدونی اینجوریه

خودخواه باش!!! 

برو بهترین دکتر زنان بهترین مکملارو بخور برو یوگااا برو ب خودت برس اون عنتر هم ول کن وقتی ببینه تو ب خودت ارزش میدی میاد دنبالت بخدا ب چشم خودم دیدم 

من ک مجردم ولی بایدددد ادایی باشی ی جوری رفتار کن ک هیچ کار از دستت برنمیادددد بزاز گوه بزنه ب خونه اصلااا مجبور میشع خودش جمع کنه

تقصیر هیچ کدوم نیست حوصله شون سر رفته میپرن به هم بچه دار شن سر این‌چیزها دعوا نمیکن دغدغه شون میشه ...

فقط منتظرم بچه بیاد دیگه محل سگم بهش نمیزارم حداقل عشق و محبت و توجهمو خرج بچه خودم میکنم نه پسر بی لیاقت مردم