2777
2789
عنوان

خدایی جای من باشید با این شوهر چکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 21 پست
تازه یک سره ایرادم میگیره چرا فلان لباس و نشستی فلان چیزو برنداشتی

از بس اول زندگی همه کارارو خودت کردی

میگم ک باید میزدی ب بیخیالی و فقط به قر و فر میرسیدی 

الانم دیر نشده سعی کن ب خودت اهمیت بدی پاشو بهترین صبحانه رو واس خودت درست کن بخور برو پیاده روی برو خرید برو خودت بهترین دکتر ولی منتظر اون نباش مشغول رسیدگی ب خودت باش

اگه گف چرا کار نکردی و فلان خودتو بزن ب مریضی بیوفت زمین واقعا جدی میگمممم بالاخره مجبور میشه تن لشو تکون بده مرده مثلا😐😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی مقصر خودتی چون اولا وقتی فحش داد سکوت میکردی و حرف نمیزدی تا به غلط کردن بیفته نه اینکه اونو در حد گ... کنی وقتی شوهرتو تا اون حد پایین بیاری خودتو بچه تم و سطح خانوادگیت از نظر اون در همون حد میشن زندگیت میشه گ....

دوم اینکه شاید اون دوست تو زندگی ایشون خیلی همراهیش کرده شاید کارش گیرش بوده که قطعا همینجور بوده و مجبوووور بوده بره چرا بهش طعنه بزنی نهایت میگفتی وای دوستت حسابی خسته ت کرد الهی بمیرم تا اونم یاد بگیره نازتو بکشه 

یادت باشه تو هرجور که با اون حرف بزنی اون ازت یاد میگیره زبون نرم و شیرین داشته باش تا زندگیت شیرین شه