2777
2789
عنوان

چقدر بعضی ها احمقن…😒

448 بازدید | 35 پست

من یه فامیل دارم آنقدر آدم مزخرفیه که امروز اومد خونم تمام گند زد تو اعصابم

اومده خونه من به حالت چندش دست به شکم گربه دومی ام میزنه 

بهش دارم میگم نکن اون خوشش نمیاد اونجوری بهش دست بزنی دستت و گاز میگیره ها

بعد یه دفعه گربه منم دستش اون رو با دست و پاش گرفت محکم گازش گرفت که خیلی خوشحال شدم😌

ولی برگشته قندون رو (شیشه ای نبود) پرت کرده اونم خورده به دست بچم الان دستش درد میکنه

منم خیلی حساسم  الان دست گربه سومی ام یه ضرب کوچیک دیده دستش شکسته ده میلیون فقط پول جراحی اش رو دادم خودشم دکتر گفته بود که امکان داشت دستش قطع شه

بعد این بع چه حقی برداشته قندون رو پرت کرده طرف بچه ی من

آنقدر اعصابم خراب شده😒

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کسی میاد خونم نزدیک پتم میشه حالم بد میشه به خصوص اگه بچه ام داشته باشه چه برسه دیگه قندون پرت کن ...

من اصبا مشکلی با بچه داشتن ندارم

خودمم یدونه دختر شش ماهه دارم

به خدا اگر شوهرم بفهمه زنده اش نمیداره

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

من اصبا مشکلی با بچه داشتن ندارمخودمم یدونه دختر شش ماهه دارمبه خدا اگر شوهرم بفهمه زنده اش نمیداره

اره منم با بچه ها مشکلی ندارم بعضی ها بچه هاشون اذیت میکنن پتمو والدینشونم انگار نه انگار

اره منم با بچه ها مشکلی ندارم بعضی ها بچه هاشون اذیت میکنن پتمو والدینشونم انگار نه انگار

میدونی درک نمیکنن که اینا هم عضوی از خانواده ما هستن

دست کربه سومی من که درد میکرد من نمیتونستم شبا بخوابم همش به فکر این بجه بودم 

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

خورد به دست بچت یا گربه ات؟من متوجه نشدم 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی