2777
2789
عنوان

چقدر بعضی ها احمقن…😒

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 35 پست

نظریه نامحبوبی دارم که ممکنه با واکنش منفی خیلی‌ها مواجه بشه

ولی

لمس و ناز کردن گربه‌های خیابونی یکی از اشتباه‌ترین کارهاییست که جدیداً خیلی باب شده است.

تو این مدت بارها شاهد توکسوپلاسموزیس چشمی بوده‌ام که گاها خیلی شدید بوده و باعث کاهش دید برگشت‌ناپذیر شده!

قبلا تصور بر این بود که درگیری چشمی توکسوپلاسما عمدتا از موارد مادرزادی ناشی میشود و باور عموم بر این بود که فقط خانمهای باردار نیاز به رعایت و دوری از گربه ها دارند؛

ولی مقالات جدید نشان دادند که ۶۰-۸۰ درصد موارد توکسوپلاسموزیس چشمی به عفونت های اکتسابی(پس از تولد) مربوط هست!

و همچنین ابتلای قبلی مادر، باعث مصونیت نوزاد نمیشه و ممکنه ابتلا با انواع (سویه)جدیدتر و قوی‌تر انگل باعث ایجاد عفونت مادرزادی در نوزاد بشه.

لمس=نه به معنی انتقال مستقیم از پوست

که به معنی برخورد دست با گربه و یا سطح آلوده به انگل و انتقال اتفاقی و ناخواسته همون انگل به دهن هست. روش موسوم مدفوعی-دهانی که تو خیلی دیگه از انگل ها مثل اسکاریس، کرمک و.. هم دیده میشه و در مورد توکسو هم از روشهای اصلی انتقال اکتسابیه!

🆔 @GizmizTel 💯

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظریه نامحبوبی دارم که ممکنه با واکنش منفی خیلی‌ها مواجه بشهولیلمس و ناز کردن گربه‌های خیابونی یکی ا ...

عزبزدلم گربه های من از وقتی خیلی کوچیک بودن تو خونه بزرگ شدن و واکسن زده شدن

و اینکه بیماری هایی که از گزبه های به انسان منتقل میشه خیلی نادره

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️