2777
2789
عنوان

چقدر بعضی ها احمقن…😒

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 35 پست
میدونی درک نمیکنن که اینا هم عضوی از خانواده ما هستندست کربه سومی من که درد میکرد من نمیتونستم شبا ب ...

دقیقا من الان بچم مشکل تنفسی گرفته الان تو پروسه درمانه احساس میکنم یه تیکه از وجودم کنده شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کار باهاش نکردی بعد؟!!!! من اکر با گربه های تو خیابون اینکارو می‌کرد الان 🤬

منم خیلی رو حیوانات حساسم مخصوصا اگر گربه های خودم باشن

نه فقط از خونم پرتش کردم بیرون

آنقدر بد دهن و… هست که حوصله حرف زدن باهاش رو نداشتم

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

نه عزیزدلم خورد به دست گربمقبلا هم یه بار اومده بود خونه مون دست دخترم رو گذاشته بود لای در اتاق

وای فکر کردم خورده به دست بچت و جراحی باید بکنه ناراحتش شدم 

خب شما که خیلی روی حیوانات خانگیتون حساسید نذارین جلوی مهمون بیان و برن کاش یه جای مخصوص براشون توی خونه درست کنید

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

وای فکر کردم خورده به دست بچت و جراحی باید بکنه ناراحتش شدم خب شما که خیلی روی حیوانات خانگیتون حساس ...

عزیزم دست گربه سومی ام ضربه دیده بود و جراحی شد

اگر دست این یکی گربه ام هم اینجوری بشه من جه خاکی به سرم بریزم

اره خوشگلم گربه های من یه اتاق دارن 

گذاشته بودمشثن اونجا خودش رفته تو اتاقشون 

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️