2777
2789
عنوان

دعوا با همسر

841 بازدید | 56 پست

سلام خانما لطفا کمک کنین ۴ شنبه شدید با شوهرم دعوا کردیم البته بیشتر تقصیر من بود خیلی بهش وابسته شدم بیچاره رو خیلی کنترل میکنم شوهرم رفته بود بیرون سر این ک  ب من نگفته دعوای بدی کردیم ناخواسته از دهنم در رفت ب پدر مادرشم حرف بد زدم شوهرم دو روزه سرسنگین هست شوهرم افسرده شده گوشیشم زد داغون کرد چیکار کنم خوب شه خیلی شاد و شنگول بود الان ساکت و افسردس 

برو بغلش کن

حرف نزنید فعلا اوضاع بی ریخت میشه

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چی خوشحالش میکنه

همون کارو انجام بده و بهش بگو درست میکنی رفتارتو

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

تولدی بهنونه ایی چیزی یه کاریی کنی خوشحال شه بعدم نه دعوا نه هیچی در بار دیگه در بارش  صحبت نکن 

در مورد کنترل و وابستگی واقعا  سعی کن دوست پدا کنی یا خودتو سرگرم کن 

سکوتم از رضایت نیست  دلم اهل شکایت نیس 

تولدی بهنونه ایی چیزی یه کاریی کنی خوشحال شه بعدم نه دعوا نه هیچی در بار دیگه در بارش صحبت نکن در م ...

مشکل اینه ک  از من ناراحته در حد سلام و علیک با من حرف میزنه با بقیه هم حرف نمیزنه اصلا 

شما از روی دوست داشتن هستش که خیلی همسرت را 

کنترل می کنی 

شما فردی میانه اتدام هستی 

زود عصبی میشی 

و نیمه دوم سال متولد شدی 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

بخدا اگر من کارو بکنم ، تا خونمو نریزه ، آروم نمیشه. افسردگی.... بابا دمتون گرم. چقدر شوهراتون با شخ ...

من شرایط روحی خوبی ندارم مادرم فوت شد بعد اون زایمان فردای زایمانم جنگ