2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳ تا ۴ ماه از بیست ملیون داره تا به بالا منم قرار دندونای پشتیم انجام بدم

من دوتا دندونای اسیایم افتادن .. بنظرت الان بکشمشون یا بزارم زمانی خواستم ایمپلنت کنم؟

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

من بايد انجام بدم پرسيدم قيمتش رو گفتن٢٠تومن مدتش هم مثل اينكه هر دندون و اينكه پودر استخوان بخواد يا نه فرق ميكنه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
الان خیلی جاها اقساط قبول میکنن...نمیدونم

ایمپلنت خود ب خود قسطی میشه حتی اگه دکترم نخاد

چون ریشه رو که میزاره ۴ ماه دیگه باید واس دندون اصلی بری 

تا اون موقع قسد بندی میشه تا روزی ک شما دندون کامل بخوای بزاری

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

چند ماه طول میکشه؟

اول که پین می‌زارن ، حدود ۳ ماه صبر میکنن که خودشو بگیره بعد اون پایه رویی رو میزارن که اونم ۲ هفته تا بخیه خوب بشه بعد میری برای روکش که اونم نهایت ۳هفته طول میکشه 

ایمپلنت خود ب خود قسطی میشه حتی اگه دکترم نخادچون ریشه رو که میزاره ۴ ماه دیگه باید واس دندون اصلی ب ...

میدونب برای من ماهی پنج میلیونی هم بخام بدم زیاده کاش مثلا اقساطش بیشتر میکردم

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

من دوتا دندونای اسیایم افتادن .. بنظرت الان بکشمشون یا بزارم زمانی خواستم ایمپلنت کنم؟

هر وقتی خواستی بکشی همون موقع ایمپلنت کن 

دردش یجا میشه دیگه راحتری

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲