2777
2789

من خالم چند روز پیش یه آقایی بهش پیام داده که ۱۶ سال از خودش کوچکتره

و میگه که من اومدم اسم یکی از همکارامو بزنم تو تلگرام با آیدی شما مواجه شدم و یه دل نه صد دل عاشقت شدم 

تو این چهار پنج روزه مدام از لفظای عشقم نفسم و اینا استفاده می‌کنه 

امروزم که همو دیدن خالم میگه که یه آقای خیلی موجهی بود کت و شلوار متشخص که حتی گل هدیه گرفته آورده 

به نظر شما چنین شخصی یکم مشکوک نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

16سال از خودش کوچیکتر؟! 

خالت چندسالشه پسره چندسالشه

اینا وارد رابطه شن خالت خسته میشه از نفهمی پسره

از دو دهه مختلف هستن و همینجوریشم خانم بیشتر از اقا حالیشه و اقا باید حداقل 4ساا بزرگتر باشه تا بتونن حرف همدیگرو بفهمن

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

وای  دقیقا مثل عمه من 😐😂 حالا مشکوک بودنش ب کنار هیچ وقت سعی نکنه با کوچیک تر از خودش اوکی شه عمه من همیشه با کوچیک تر از خودشه و هیچ وقت طعم عشق و ارامش و نچشیده ماهم کنارش روانی شدیم 😂😐