2777
2789
عنوان

بچه ی بیچاره 😭

319 بازدید | 15 پست

🔴توی یکی از مدارس غیر انتفاعی شیراز چند تا دانش آموز به شوخی یه جمله توهین آمیز روی کاغذ می نویسن و وسط کلاس دست به دست میکنن. معلم وقتی متوجه این داستان میشه برگه رو از دست بچه ها میگیره و وقتی جمله رو میخونه میگه: هر کسی این جمله رو نوشته باشه تا فردا زنده نمیذارمش!معلم شروع میکنه متنی که روی کاغذ نوشته شده بود رو با دست خط بچه ها تطبیق دادن و به اشتباه یه دانش آموز ۱۲ ساله به اسم سام زارعی رو توبیخ میکنه!  سام رو میفرسته پیش معاون مدرسه، سام هر چقدر التماس میکنه به باباش خبر ندن، معاون گوش نمیکنه! خلاصه سام رو میفرستن خونه. وقتی سام میرسه خونه زنگ میزنن به باباش و میگن پسرتون به معلم توهین کرده و فردا اخراجه و نمیتونه بیاد مدرسه!

در آخر سام از ترس اینکه باباش دعوا کنه و فشار روحی زیاد خودشو از طبقه سوم پرت میکنه پایین و متاسفانه فوت میشه...

به بچه هاتون بگید اگر کار اشتباهی میکنی، بهم اعتماد کن و بگو، درکت میکنم

تا ترسش کمتر شه ازتون

اگر مدیر و معلمید، یکم راجب رفتار با بچه تحقیق کنید 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنت کنه مدیر و معلمای عقده‌ای رو انشاالله خیر نبینن

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

خدا ازشون نگذره💔

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰) 

منبع این قصه اتون کجاست؟

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

خدا لعنت کنه مدیر و معلمای عقده‌ای رو انشاالله خیر نبینن

معلم و مدیر باید  باروانشناسی بچه آشنا باشن

بعضی هاشون ی مشت عقده ایو

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

منبع این قصه اتون کجاست؟

راسته 

یکی. که شیرازه هم گفت راسته 

معلم و مدیر باید باروانشناسی بچه آشنا باشنبعضی هاشون ی مشت عقده ایو

دقیقا

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

راسته یکی. که شیرازه هم گفت راسته

شما به صرف یک قصه دارید احساسات یه عده خانم رو جریحه دار میکنید پس بهتره با منبع معرفی کنید.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!