2777
2789
عنوان

دلیل کاتمون💔

114 بازدید | 16 پست

بچه ها حالم خوب نیست لطفا نمک نپاشین

یه ماهو نیم تو رابطه بودیم و همو خیلی دوست داشتیم،اول عاشق شخصیت هم شده بودیم هر دومون اروم و بی حاشیه بودیم ولی من یکم شیطون تر،اون ب شدت درونگرا بود اخلاقش خوب بود مگه تو عصبانیت و ناراحتی ک می‌رفت و تنها میشد،یه عمل داشت ک گفت صبر کن دوره نقاهت بگذره جبران میکنم ،دو هفته می‌گذشت و هیچ پیام محبت آمیز یا اینکه حالمو بپرسع نمیداد،در حالی ک هر روز حالشو می‌پرسیدم و روزی یه بار جواب میداد بعضی روزام جواب نمی‌داد و بعد می‌گفت حالم بد بود بیمارستان بودم و فلان،من به جز یه شماره تماس چیزی نداشتم ک برم ببینمش و اینا

اصلا بحث خیانت و اینا نیست لطفا الکی نمک نپاشین

بعد دو هفته از این اوضاع خسته شدم خیلی فشار روم بود،یه روز گفتم بیا پیشم خیلی دلتنگم کلییی التماس و خواهش ک زودتر خوب شو، وقتی پیامای رگباریمو دیده بود گفت مردد شدم و زمان بده تا فکر کنم

خیلییی شکستم من فقط دلتنگ بودم و از رو دلتنگی پیام و زنگ زیاد دادم

یه روز صبر کردم چیزی نگفت 

بعد دیگ دوباره پیام‌های رگباریم شروع شد افتادم ب التماس ک من نمیتونم بدون تو تورو خدا یه فرصت بده افراطی گریم از روی دلتنگی و نگرانی بود و فلان

شیش روز هیچ جوابی نمی‌داد البته گوشی یکیمون مشکل داره یکی دوبار جواب داده بود و احتمالا گفته بود تصمیمش جداییع ک نرسیده بود ب دستم 

منم افراطی رفتار میکردم از ترس از دست دادنش,روز شیشم گفتم اگه جواب ندی نمیگذرم و فلان

دیگ اومد گفت فکر میکردم عاقل تر باشی من با خانوادم دعوام شده بود کنکورم خراب کردم دوره نقاهت بودم تو هم فشار آوردیم عذاب وجدان دادی همش پیام رگباری دیگه نمیخوامت دیدم بهت عوض شده تمومش کنیم

خیلییی شکستم 

من تقریبا بیست روز صبر کردم منی ک صبور نبودم بیست روز بدونش دووم آوردم تا برگرده آخرش اینطوری ولم کرد 

هرچی التماس کردم فرصت بده نداد و گفت من تصمیمم رو گرفتم

بنظرتون حقم بود بخاطر افراطی گری ای ک خودم حالم بد بود و دست خودم نبود اینطوری ترک شم؟همه ی حرفاش دروغ بود 

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

تا آخرش نخوندم همون ۱ماهو نیم کافی بود برای فهمیدن بقیش ۱ ماهو نیم که نمیشه اسمش رو رابطه گذاشت یه آ ...

آشنایی مون یه هفته اول بود

بعدم آدم وقتی یکی همه جوره موررد پسندش باشه عاشق میشه 

بد خورد شدم

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت می‌کنم ولی زیاد درگیرش نباش پیگیر هم همینطور وقتی هم برگشت برین بهش دلت خنک شه

ینی بنظرت بر میگرده ؟

خیلییی فشار روش بود ک ولم کرد ولی میگم شاید از عذاب وجدان یه روز بیاد معذرت خواهی 

۱)بهونه میخواست.

۲)خیلی تایم کمی بود.

۳)نباید پیگیر میشدی.

۴)اصلا دیدیش؟

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

۱)بهونه میخواست.۲)خیلی تایم کمی بود.۳)نباید پیگیر میشدی.۴)اصلا دیدیش؟

آره دوبار دیدمش

خیلییی علاقمند شده بودم خیلی سخته

بد تر از همه زد زیر همه حرفاش

من بیست روز دوره نقاهتش و تحمل کردم و ب بدترین شکل ممکن ولم کرد حتی معذرتم نخواست

آره دوبار دیدمشخیلییی علاقمند شده بودم خیلی سختهبد تر از همه زد زیر همه حرفاشمن بیست روز دوره نقاهتش ...

بیخیالش شو و تموم کن برای خودت این رابطه رو

به نفع خودته

چون اگه بازم برگردین مطمئن باش تکرار میشه و اون موقع ک بیشتر از تایم رابطه بگذره بیشتر اذیت میشی

یچی میدونم ک بهت اینو میگم

اولش شاید برات سخت باشه ولی عادی میشه برات

ب اینم فکر کن ک حتما قسمت این بوده و خدا خیر و صلاح تورو میخواد

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بیخیالش شو و تموم کن برای خودت این رابطه روبه نفع خودتهچون اگه بازم برگردین مطمئن باش تکرار میشه و ا ...

میدونی از چی میسوزم؟

از اینکه می‌گفت ب هیچ وجه ترکت نمیکنم

بعد سر چی ترکم کرد؟یه افراطی گری موقعی ک خودم حالم بد بود

می‌گفت درکم نکردی و نظرم عوض شده نسبت بهت

ته بی رحمیه خدا نگذرع

میدونی از چی میسوزم؟از اینکه می‌گفت ب هیچ وجه ترکت نمیکنمبعد سر چی ترکم کرد؟یه افراطی گری موقعی ک خو ...

خب عزیزم بهونه بوده این دلیل کات کردن

بعدم اینکه همه اینو میگن به هم

چه اونایی ک ۱۰ سال باهم بودن کات کردن چه اونایی ک ۱ ماه باهم بودن کات کردن

بعدشم شما تو رابطه نبودین

زیر ۶ ماه رو بهش نمیگن رابطه میگن شناخت

ک توهم شناختی و فهمیدی ک بدرد هم نمیخورین

وقتی سر یه چیز مسخره اینطوری کرد پس باید بفهمی چجوریه

خداروشکر کن الان فهمیدی و ۲ سال بعد نفهمیدی اینارو 

اگه بعد دو سال کات میشد بیشتر ضربه نمیخوردی؟

خب عزیزم بهونه بوده این دلیل کات کردنبعدم اینکه همه اینو میگن به همچه اونایی ک ۱۰ سال باهم بودن کات ...

آره خب ولی همش عذاب وجدان دارم چون بهم گفت بد کردی می‌دونستی حالم بده فشار آوردی 

همششش عذاب وجدان دارم با اینکه اون ترکم کرده

اخلاقش دوران ناراحتی و عصبانیت گه بود،گریع هامو ندید التماسامو ندید

امیدوارم خدا جوابشو بده

آره خب ولی همش عذاب وجدان دارم چون بهم گفت بد کردی می‌دونستی حالم بده فشار آوردی همششش عذاب وجدان دا ...

خب این بازیش بوده که تورو مقصر نشون بده ک تو عذاب وجدان بگیری

این یه بازی روانیه‌ و خیلی برنامه ریزی شدس‌

باید خوشحال باشی ک از همچین آدمی جدا شدی که تورو اصلا نمی‌دید

من بینیمو‌ عمل کرده بودم از اتاق عمل اومدم بیرون با دوست پسرم حرف زدم با اون همه بی نفسی

پس بهونه رو نپذیر، نادیده گرفتنشم‌ همینطور

اولش سخته زمان بده تا عادی بشه برات