2777
2789
سلام چی شد باز چیزی از شوهرت دیدی ؟؟؟

سلام نه 

تا دم طلاق رفتیم 

ولی مامان بابام اومدن اجرای دور بااین آشغال صحبت کردن

راجب تعرض نه هااا چون مدرک ندارن نمیتونن چیزی بگم

توچشام نگاه کرد حلومامان بابام بهم گفت دختراموکفن کنم این کارو نکردم

فهمیدم واقعادوسشون نداره

مامانم گفت فعلا آشتی کن زندگی کن تا مدرک جورکنی بعدپدرشودرمیاریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام نه تا دم طلاق رفتیم ولی مامان بابام اومدن اجرای دور بااین آشغال صحبت کردنراجب تعرض نه هااا چون ...

اخی سرگذشتت هم تلخ هست خیلی ناراحتم کاش یه مشکل دیگه داشتی این نبود ..پدر باید غیرت داشته باشه رو دخترش نه اینجور 

اخی سرگذشتت هم تلخ هست خیلی ناراحتم کاش یه مشکل دیگه داشتی این نبود ..پدر باید غیرت داشته باشه رو دخ ...

آره کاش یه مشکلی داشتم می‌تونستم به کسی بگم

بلنددادبرنم

نه اینکه بریزم تو خودم بخاطر آبروی دخترام 

با دشمنم هم خونم خیلی سخته هیشکی نمیتونه درک کنه

اخی سرگذشتت هم تلخ هست خیلی ناراحتم کاش یه مشکل دیگه داشتی این نبود ..پدر باید غیرت داشته باشه رو دخ ...

دخترکوچیکم مریضه

هم زندگی با شوهرم سخته هم بدون اون سخته بابچه مریض

زحمت داره خرج داره نگهداری داره

اصلا وسط برزخم

دخترکوچیکم مریضههم زندگی با شوهرم سخته هم بدون اون سخته بابچه مریضزحمت داره خرج داره نگهداری دارهاصل ...

دیگه فعلا بساز مواظبشون باش خدا بزرگه ..اره منم میگم کاش مشکل دیگه داشتید این نبود هر چی باشه میشه تحمل کرد جز اینکه بابا بچه اینجور باشه

دیگه فعلا بساز مواظبشون باش خدا بزرگه ..اره منم میگم کاش مشکل دیگه داشتید این نبود هر چی باشه میشه ت ...

واقعا قابل تحمل نیست

از طرف دیگه مریضی بچه دودلم می‌کنه باعث میشه بترسم از آینده

بدبختیم یکی نیست که

نه بابا خبری نیست که فقط حس ششمم اینه خوشش میادپیشنهادم نداده هنوز

دخترات خوبن؟

چطور شد چیکار کردی طلاق نگرفتی؟

اگه بابا مامانت پشتتن با مهریت جدا شو 

ببین فیلم گرفتن که خیلی اسونه

یه دوربین خوب بخر