2777
2789
عنوان

چجوری بچمو بخوابونم

148 بازدید | 8 پست

از صبح 6 تا شب 8 بیداره ساعت خواب و بیداریش این بازه هست. مشکل اینه وسط روز اصلا نمیخوابه. باید بذارمش رو پاهام و تابش بدم همین که گذاشتمش رو زمین در انرژی بیدار میشه. البته اون بازه هم کامل نمیخوابه چشاشو میبنده باز میکنه. مغزم رد داده بخدا بعضی وقتا دااااد و هوار میکشم تا استخوانهام نیاز به خواب دارن . با خودم میگم کاش محکم تکونش بدم یا بکوبمش رو بالشت تا بیهوش بشه بریدم اخه.چکاار کنم؟

نگین ببر دکتر که 3 بار بردم و گفتن خانووم چه ایرادی داره عوضش شب میخوابه دیگه،  دیفن هیدرامین هم نذاشتن بدم بهش. خاک کارو سرم بکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم همین بود. با این تفاوت که اگه شب هم رو زمین میذاشتم بیدار میشد. طی روز کل زمان‌خوابش باید رو پام بود اگه میذاشتمش زمین بیدار میشد. یه دوره 8 ماهه اینجوری بود، دندوناش که درومد خوب شد. ولی همچنان خوابش سبکه، الانم با اینکه 7 سالشم تموم شد، خیلی خیلی خیلی راحت از خواب بیدار میشه.

شب که می‌خوابه دیگه شما هم کامل بخواب

بچه من شبها هر دو ساعت برای شیر بیدار می‌شد .شیر خودمو میدادم و خوابش میبرد و منم یک ساعت زمان میبرد تا بخوابم، دوباره از خواب بیدار می‌شد و شیر میخواست. شیرم کم چرب بود و زود گرسنه میشد. در طول روز هم بیدار بود.کل اون زمان من بی خوابی کشیدم ولی خودمو هماهنگ کردم. همینطور کوچولو کوچولو می‌خوابیدم و بیدار میشدم. تا یک مهمونی میرفتم بچه رو میدادم پیش ینفر امن و بعد می‌خوابیدم.اصلا سر بچه داد و هوار نکشید که عوارض مخربی داره. صبر و تحمل کن تا درست بشه و فقط خاطره هاش میمونه.بعدا متوجه میشی که چقدر دلت واسه نی نی بودنش تنگ شده.