2777
2789

خودم میکاپ ارتیستم

همه فک میکنن ما باید طلاق بگیریم یا شوهرامونو دوس نداشته باشیم

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

@niniyar‍ 

این خانوم چرا بی دلیل توهین میکنن به من؟؟؟

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلمم

همه ی مردم ایران فکر می کنند ما هیچ کاری انجام نمیدیم و حقوق الکی میگیریم

بعد خودشون حوصله ی اینکه به بچشون یه دیکته بگیرن ندارن ولی ما معلما حداقل ۳۰ تا دانش آموز داریم

خدایا کمکم کن امسال جابجا بشم                                      

تو همین تاپیک بغلی یکی گفت همه ی وکلا پدر سوخته و عوضی هستن 😒

😂😂😂شما عوضی اید ما خرابیم دکترا پول پرستن پرستارا با دکترا لاس میزنن نظامیا شکاکن مهندسا بیکارن

فقط اینا خوبن

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️