2777
2789
عنوان

تموم کردیم باهم

80 بازدید | 5 پست

دوسالو نیمه باهمیم با همه چیش کنار اومدم خیلی بهم خیانت کرده بود حتی س... چتاش با بقیه رو هم دیده بودم اما موندم کنارش تا همه چیو درست کنیم باهم چندماهی بود دیگه هیچ دختری دورش نبود 

یکی از رفیقای دخترش زنگ زده بود بهش، من بهش گفتم اگه میخوای با کسی صحبت کنی اول بهم بگو بعد صحبت کن، بعد به دروغ بهم گفت جوابشو ندادم تا یهو فهمیدم الکی گفته، شمارشو سیو کرده بوده دیده تازه دختر ام هستو با وجود این باز بهش زنگ زده بوده و از من پنهون کرد تا وقتی که مچشو یهو گرفتم 

خیلی دلم شکسته چون با وجود اون خیانتایی که بهم کرده الان هر اتفاقی بیوفته خیلی حساس شدم و به همه چی شک میکنم هیچ اعتمادی ندارم خیلی دعوای شدیدی کردیم و تهشم همه چیو انداخت گردن من و رفت

چیکار کنم خیلی خسته شدم خیلی دوسش دارم الانم که تموم شده دارم میمیرم 

برا کنکورمم دارم میخونم خیلی حالم بده اصلا:)

وقتی فاز فداکاری میگیرین که باهم درستش میکنیم و... همین میشه خیانت تو ازدواج اش هم بخششی نداره دیگه وای بحال تو دوستی خیانت مگه ساختنی آخه معلوم تهش این میشه 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز من دختر خواهر نامزدم سال کنکور حتی گوشی نداشت و از گوشی مادرش استفاده میکرد تا ذهنش درگیر مجازی نباشه پارسال پریسال دندون پزشکی بیرجند قبول شد الان هم بهترین گوشی داره و داره پلن می‌چینه واسه آینده اش اگه هم باکسی آشنا بشه پسر هم سطح لول خودش 

شما هنوز برای هدف هات تلاش نکردی دنبال تلف کردن وقت برای پسری هستی که ارزش وقت گذاشتن نداره

عزیز من دختر خواهر نامزدم سال کنکور حتی گوشی نداشت و از گوشی مادرش استفاده میکرد تا ذهنش درگیر مجازی ...

متاسفانه مشکل منم همین گوشیه... 

نیاز دارم برای فیلم دیدن و دریان به گوشی وگرنه از خدامه بکوبونمش تو دیوار گوشیمو